Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 256 / 8 / 0
Witam,
Otóż biorę paroxe 60 mg i mirty 2x30 mg.
Zauważają nawet inni ,że dorobiłem się trochę masy ciała. To od mirty czy paro?
Wiem ze jak zadzwonię to każe mi brać jedna mirtę i zejść z paro a ona nawet się nie rozkręciła... ktos pomysł?
Uwaga! Użytkownik justrelax nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 548 / 54 / 0
Przewijało się w postach, że przy mircie/miansie dodawało kg. Brałem paro w wysokich dawkach i nie było żadnego tycia.
  • 2193 / 364 / 0
Na paro (60mg) osobiście zrobiłem życiówkę jeśli chodzi o formę.
Kwestia codziennego ruchu i diety.
A mirta powoduje niestety czasami gastro, i może powodować zwiększenie sodu w organizmie.
Jak się człowiek wpierdala tłuste maki burgery czipsy słodycze etc to nic dziwnego że i kiedyś się obudzi jako z zbiornik retencyjny (i podejdzie wodą podskórną i podejdzie smalcem).
Teraz używam mirtazapiny, jako usypiacza i żeby potencjlizowała wenlafaksynę (na początku stycznia taki stack dok prywatnie mi przepisał na zmianę paroksetyny, no i oczywiście żeby klony i baklo odstawić) :tabletki:
300 wenli i 45 mirty (trochę sobie podkręciłem wszystko wiadomo)
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 8 / / 0
Cześć! Jak działa mechanizm tycia po paroksetynie? Odkłada się woda, zwolniony metabolizm? Przyjmowałem te substancje półtorej roku temu, jednak dużo na niej przytyłem. Teraz chciałbym wrócić, bo jej działanie było zbawienne, ale boje się że znowu utyje i moje ED się pogorszy.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

„Co potrzeba?” - zapytał 16-latek policjantów, których następnie próbował przekupić

„Co potrzeba?” - takimi słowami zwrócił się 16-latek do policjantów ze stołecznego Wydziału Wywiadowczo-Patrolowego. Wtedy jeszcze nie wiedział, że mówi do nieumundurowanych policjantów. Okazało się, że miał przy sobie kilka porcji narkotyków.