Ogarnij sobie krople CBD i odstaw zioło na przynajmniej miesiąc.
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
Ja dodam od siebie że kiedy wystrzelę sobie tolerkę i pomimo to dalej puszczam chmury, to wraz ze słabosią, nijakością takiej fazy pojawia się rozczarowanie , negatywne nastawienie które mj lubi spotęgować i wszystko kończy się takim męczącym nieciekawym tripem który na zejściu pozostawia rozdrażnienie.Odpoczynek niezbędny.
Gdybym teraz zapalił jakąś mocną Sativę / Hybrydę, to podejrzewam, że też byłoby bardzo grubo.
W sumie to niedługo się przekonam - lecę do Chile, gdzie jak się okazuje, zioła jest jak drewna w lesie i w kontaktach można przebierać : ) Ludzie korzystają z prawa do 6 krzaków i nie boją się zarabiać na turystach.
Moim zdaniem to mozesz miec inne objawy takie jak depresja i calkiem mozliwe ze ten "mefik" ci pomogl. Od przepalenia ziolem tez mozna dostac depresji, choc ja nigdy jej nie dostalem.
Natomiast przesadne dawki THC z wiadra i bonga choc z lufki i jointow tez sie da moga troche znieczulic na THC.
Depresji mozna dostac na pewno jak sie przestanie palic - wiec jak odstawisz, to bedziesz mial depreche i w twoim przypadku moze sie poglebic, wiec moze lepiej po prostu ogranicz jaranie. Po ograniczeniu jarania po kilku dniach powinno ci sie polepszyc, choc do pelnych efektow ograniczenia palenia trzeba czekac ok. pol roku.
Co do tolerancji, to ja nie zauważyłem u siebie owej - palę od lat zawsze tą samą ilość. Jedynie działanie staje się już nudnawe / przewidywalne i zamulające.
C.R.E.A.M.
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Ks. Krystian na celowniku służb. Była już pigułka gwałtu, koka dla ubogich i śmierć znajomego
Nowe informacje w sprawie księdza Krystiana K. z Sosnowca oskarżonego o posiadanie narkotyków i nieumyślne spowodowanie śmierci 21-latka. W minioną niedzielę (12 października) duchowny został wylegitymowany przez patrol policji w Katowicach. Miał przy sobie podejrzaną substancję. Śledczy badają, czy nie jest ona zakazana. Jakub Jagoda, zastępca prokuratura rejonowego Katowice Północ, poinformował "Fakt" o okolicznościach sprawy księdza Krystiana.
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.