Dla mnie każde zejście to była piękna bajka, zawsze ze dwa kolejne dni czuję się jeszcze lepiej niż zwykle, świat jest dla mnie piękny a mnie rozpiera taka radość że zdarzyło mi się delikatnie tańczyć czekając aż autobus drzwi otworzy
02 stycznia 2020plk007 pisze: Zeby nie zakładać kolejnego tematu napisze tutaj, 30 grudnia z ziomkiem wrzuciliśmy po pigule (w kształcie sowy, z tego co wiedziałem na ecstasy info ma jakieś 280mg). Było git, cudowne przeżycie. Następnego dnia był sylwester, przyniósł po 2 na głowę, po pierwszej było idealnie i kierowany euforia wrzuciłem druga... Coz, w momencie gdy poczułem ze wchodzi zdałem sobie sprawę, ze był to zły pomysł, dobrze mi sie rozmawialo na początku, później obraz zaczął mi falować, szczeka latała jak pojebana, non stop musiałem coś robić z rekami, nie moglem oddać moczu. Później paliliśmy trochę mj co przyniosło dziwna fazę, która jest mi cieżko opisać, wszystko wydawało sie być strasznie dziwne, bylem w pełni świadom tego co sie dzieje jednak dziwne myśli tłoczyły nie w mojej głowie. Wczorajszy dzień był straszny, nie ogarniałem nic, zapominałem wszystko po paru sekundach, nie moglem sie ogarnąć. Jem zdrowo, pije wodę, soki, zielona herbata i jem cytrusy. Przespalem jakies 10h przez noc, jednak wciąż mam to dziwne uczucie nieogarnięcia i ścisku w głowie. Ile to może trwać, jakies rady na przyspieszenie tego procesu?
P.S.: dawki zawyżyłam bo w opisie samego suple jest napisana jedna kapsułka dziennie. Jednak jak zwiększysz dawkę bo wiesz, że będziesz działał generalnie na dużą szkodę dla organizmu wzmocnisz jego możliwości walki z zejściem. Tak jak przy przeziębieniu. Dajesz organizmowi tarczę do ochrony. Btw. ciekawa jestem jakie odczułbyś pozytywne skutki po zażyciu kurkuminy :D
"MDMA to aspiryna dla duszy." :extasy:
Marihuana a rak głowy i szyi: Czy używanie marihuany może zwiększać szanse na raka?
Medyczna marihuana działa – polemika z tekstem OKO.press. Odpowiedź autora: dowody są słabe
Andrzej Urbanowicz, dla dobra sztuki, zgodził się być królikiem do testowania LSD
Handlował narkotykami na bazarze. Diler działał pod przykrywką stoiska z akcesoriami do telefonów
Policjanci z Wydziału Operacyjno-Rozpoznawczego Komendy Rejonowej Policji Warszawa VI zorganizowali akcję, podczas której zabezpieczyli znaczną ilość środków odurzających. Przejęli heroinę, mefedron, kokainę, tabletki clonazepamu oraz egzysty. Łącznie mundurowi zabezpieczyli blisko 119,84 gramów zabronionych prawem środków odurzających. Policjanci zatrzymali również 60-latka, do którego należały narkotyki.
Największa na świecie firma tytoniowa po cichu wchodzi na rynek marihuany
Philip Morris International (PMI), znany gigant tytoniowy, konsekwentnie rozszerza swoje działania poza tradycyjny rynek tytoniowy. Ostatnie kroki firmy wskazują na rosnące zaangażowanie w medyczną marihuanę. Dzięki współpracy z kanadyjską firmą Avicanna, specjalizującą się w terapii kannabinoidowej, PMI rozwija swoją strategię dywersyfikacji. Ale dlaczego największa firma tytoniowa świata inwestuje w medyczną marihuanę? Co odróżnia ją od konkurencji i jakie są jej długoterminowe plany? Sprawdźmy.
Szczury plądrują policyjne magazyny z zarekwirowaną marihuaną i innymi substancjami
Policyjne magazyny dowodowe w Houston w Teksasie stały się miejscem niecodziennego problemu. Jak donosi lokalna prasa, szczury „uzależnione od marihuany” niszczą zapasy dowodów, konsumując przechowywane tam rośliny konopi.