Polepszanie samopoczucia i funkcjonowania za pomocą substancji nie będących narkotykami. Suplementy, witaminy, nootropy; regeneracja receptorów i neuronów; dieta i trening.
ODPOWIEDZ
  • 209 / 22 / 0
Jestem non stop blady, gdyż od 2013 ani razu nie byłem opalony. Jestem teraz lekko czerwony, na lekkiej reakcji histaminowej po kodzie i przeglądając się w lustrze stwierdzam, że wyglądam jak człowiek %-D . Pomijając solarium czy są jakieś przyprawy, suple, zioła ect owoce, które chociaż w pracy pozwolą mi wyglądać jak człowiek? Żreć ciągle ostre to nie bardzo...

Jem zdrowo.
  • 2814 / 365 / 0
Chyba jedynie solarka zostaje do wyboru
  • 4 / / 0
Wpierdalanie surowych marchewek podobno coś daje, planuje wypróbować. Są też inne warzywa które na to ponoć wpływają, albo dieta paleo.
  • 2196 / 366 / 0
Melatonan II
Solarka
Opalanie
Samoopalacze/kremy
Mejkap
Wkurwić się

Miałem jeszcze coś napisać o pewnym leku na niewyrazność, ale się powstrzymam KMWTW
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 641 / 98 / 0
Marchewka :)
  • 2814 / 365 / 0
03 listopada 2019OdwiertKorzenny pisze:
Melatonan II
Solarka
Opalanie
Samoopalacze/kremy
Mejkap
Wkurwić się

Miałem jeszcze coś napisać o pewnym leku na niewyrazność, ale się powstrzymam KMWTW
Dokladnie ! Melanotan 2 ( tylko trzeba trafic na dobry )
ODPOWIEDZ
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).