Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
09 czerwca 2019DuchPL pisze: najlepszy sort w skrócie można rozpoznac po ..
Ale - no, dobra feta ma specyficzny zapach , to fakt.
1) w wielu średniej wielkości grudach (ok. 10 - 15g każda)
2) koloru żółtego
3) jebały jakby w środku lipca w sklepie rybnym padła klimatyzacja
4) były suche
Podobno żółty kolor spowodowany był metodą produkcji.
Spływ był okrutny a przy wejściu potrafiło przyszczypać w klamkę
Zauważono też, że żółty prąd robił o wiele większy bajzel pod kopułą niż ten koloru białego
zazwyczaj dobra amfa ostro specyficznie kurwi jak się otworzy sreberko i jest w miękkich lub z zewnątrz twardych grudkach, które się przylepiają całe do karty. to, że jest lekko żółta, nie ma znaczenia. jak gruda jest twarda i się prawie nie przylepia do karty to znaczy, że jest stara. ogólnie dobra fuga to świeża fuga i im bardziej kurwi i jest bardziej mokra tym lepiej. i proszę nie mylić "mokrości" z "oleistością", bo czasami widziałem tematy co były oleiste, prawię w ogólę nie miały zapachu i praktycznie nie działały.
skoro nie kopie to na pewno nie jest dobry sort. Co więcej ja bym powiedział że jedyne co w tym jest dobrego to dobry wałek bo dostałeś coś co nie spełnia głównego założenia a ten co Ci to dawał na pewno o tym wiedział.
Może przy produkcji brakło jakiegoś składnika, może coś poszło nie tak, może temat stary i zwietrzały, może to apap w samarze, czy to ważne? Ważne że wałek bo nie robi roboty:(
Miałem przyjemność z różnymi formami, od prawie płynnej co było widać jak paruje z torby (DOSŁOWNIE), z grudami, po pył jak mąka. Wszystkie klepały a i na wszystkich się zawiodłem. Konkretnie grudy nastawiają mnie pozytywnie do sprawy zanim skosztuję - nie podejrzewam wtedy żeby temat był "rzeźbiony" ... przynajmniej przez tego od kogo ja dostaję. Ale też zdarzają się czasem takie które bym najchętniej ziomkowi w ..... wsadził i niech szmal odda...
Generalnie bywa różnie, raz poprzecznie raz podłużnie... Tu nie ma sztywnej reguły.
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176
20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.
Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"
Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.