Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
Jak ma sie z tym większy problem to w aptece dostanie sie bez problemu specjalne areozole do nosa np:rinocross czy nawet otrivin regeneracja:)
  • 1599 / 548 / 0
Jakaś dziwna wkręta, czytałem ten temat ze dwa miesiące temu i od tamtej pory zawsze mam katar po bakaniu. Uważajcie na ten Otrivin, cholernie wciąga.
  • 15 / 1 / 0
A ja mam czesto tak że jak się skopce to właśnie nagle na doslownie 5 minut dostaje kataru ? O co może chodzić? XD
  • 479 / 72 / 0
Ja po buchu mam wrażenie cięższego oddychania, ale to obkurczanie naczynek w nosie. Jedni mają czerwone oczy, a drudzy będą mieli katar/cięższy oddech przez nos. Normalna sytuacja.
  • 33 / 2 / 0
26 lutego 2020TymekDymek pisze:
Jakaś dziwna wkręta, czytałem ten temat ze dwa miesiące temu i od tamtej pory zawsze mam katar po bakaniu. Uważajcie na ten Otrivin, cholernie wciąga.
Otrivin wciąga, bo jest na ksylometazolinie, substancji, która jest chyba najczęstszym powodem uzależnień w tym kraju xd Od siebie polecę kropelki bądź areozole na bazie wody morskiej, ewentualnie jeśli komuś to nie wystarcza inhalacje z olejku eukaliptusowego - koszt takiego w aptece to ok. 7 złotych, a następnie gotujemy garnek wrzątku, dodajemy kilka kropel, nachylamy się nad garnkiem i przykrywamy głowę ręcznikiem i siedzimy tak w zależności od potrzeby 5 - 10 - 15 minut. Świetnie rozpuszcza wszystko, co tylko zalega w górnych drogach, nawilża, a i w mieszkaniu potem przyjemnie pachnie tym eukaliptusem XD
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.

Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.