Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
patrząc na stosunek ceny do jakości fazy , wydajności szt. itd. to jest to śmieszne, nie zabawne
(i tak, próbowałem porządnego koksu parokrotnie z różnych źródeł i zdania jak widać nie zmieniam, więc to pierdolenie, że pewnie waliłeś chujowy w moim przypadku jest zbędne)
20 czerwca 2019The_Most_Bak pisze: Cena cena, jednak pomijając ten fakt serio dziwię się ludziom którzy jeśli mieli by wybór między scierwem, a kolumbijka wybrali by krajowke. I piszę to jako wielki zwolennik kupowania polskich produktów![]()
20 czerwca 2019The_Most_Bak pisze: haha, rzeczywiście naćpanym feta myśli się o dieciewysoko białkowej głównie.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
20 czerwca 2019WrakCzlowieka pisze:Jak się ma mózg to się myśli. @Steetart na tylu stimach leciał i potrafił zminimalizować uboki. Swój brak wiedzy i kontroli zwalacie na substancje, ogarnijcie.20 czerwca 2019The_Most_Bak pisze: haha, rzeczywiście naćpanym feta myśli się o dieciewysoko białkowej głównie.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.