Jeżeli to zwykły tramal to nie zadziała, w takich dawkach lek nie występuje. Chyba że masz na tramal retard?
"Rutyna to rzecz zgubna "
Ja recept nie będę podrabiał, ale zdarzało się że brałem od dwóch lekarzy ten sam lek refundowany, już nie chodzi o to że jakoś na naćpanie się tramalem czy inne psychoaktywne, tylko psychiatrę mam 30 razy dalej niż rejonową przychodnię z rodzinnym lekarzem, i jak miałem jeszcze kilka dni do psychiatry to u rodzinnego brałem całe opakowanie np olanzapiny 28 tabletek pomimo że wystarczyło by mi tylko 4-5 sztuk, ale tak się nie da, a pózniej i tak brałem 2 opakowania na 2 miechy, mogą być z tym jakieś problemy?
08 stycznia 2019panDrimur pisze: Wiem, że jak kundel znajomej ciotki zachorował, to ona tak załatwiała sobie relanium
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.