Jeżeli to zwykły tramal to nie zadziała, w takich dawkach lek nie występuje. Chyba że masz na tramal retard?
"Rutyna to rzecz zgubna "
Ja recept nie będę podrabiał, ale zdarzało się że brałem od dwóch lekarzy ten sam lek refundowany, już nie chodzi o to że jakoś na naćpanie się tramalem czy inne psychoaktywne, tylko psychiatrę mam 30 razy dalej niż rejonową przychodnię z rodzinnym lekarzem, i jak miałem jeszcze kilka dni do psychiatry to u rodzinnego brałem całe opakowanie np olanzapiny 28 tabletek pomimo że wystarczyło by mi tylko 4-5 sztuk, ale tak się nie da, a pózniej i tak brałem 2 opakowania na 2 miechy, mogą być z tym jakieś problemy?
08 stycznia 2019panDrimur pisze: Wiem, że jak kundel znajomej ciotki zachorował, to ona tak załatwiała sobie relanium
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad
Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.