Homologi, izomery i pochodne dimetoksyamfetaminy.
Więcej informacji: DOx w Narkopedii [H]yperreala, TMA w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 153 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Zdeblo »
Oj MOCNY SZIT. 5/12 kartonika zamieniło życie w sen na cały dzień :)
a teraz 7/12 kartona zamieni noc w dzień, a dzień w sen... hehe, będzie się działo :D :D

i do tego akodynków se dorzuce :)
"Pokonałem naziola! " :D
Hyperreal extra Woodstock team '09

CHWAŁA KOGO!

Godom po ślonsku, jym kwasa, kurza ziele, zajebiiiiiiiiiście sie bawia - jestem okej? :D
  • 849 / 43 / 0
Nieprzeczytany post autor: lucyper2 »
Rozumiem chęć przeżycia niezapomnianej jazdy. Rozumiem chęć miksowania. Tylko po co z takim gównem jak DXM? Miksy DXM z fenetyloaminami, a BrDFLY ma podobne do nich działanie są delikatnie mówiąc niezdrowe. Może się to skończyć bad tripem, może zatruciem organizmu, może i zgonem. Mucha w przeciwieństwie do kwasa może zabić, a sam znam 1 przypadek przedawkowania muchy w miksie z innymi substancjami. Efekt - szpital w psychozie i stanie przedzawałowym, a w efekcie trwałe problemy z krążeniem.
Uwaga! Użytkownik lucyper2 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1067 / 205 / 0
Nieprzeczytany post autor: czajnikof »
po co? acodin jest zajebisty w mixie z dfem. ZA-JE-BI-STY
I don't do drugs. I am drugs.
  • 656 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mayday »
Tym bardziej że dxm nie wolno mieszać z amfetaminą a ważka mnie konkretnie podkręciła podobnie do amfy, ale psujcie sobie zdrowie i myślcie dalej że wszystko jest nieszkodliwe jak jaranko, jak kilku wyląduje w szpitalach to sie długo nie nacieszymy tą urokliwą substancją.
  • 26 / / 0
Nieprzeczytany post autor: _robek_ »
Zdeblo pisze:
Oj MOCNY SZIT. 5/12 kartonika zamieniło życie w sen na cały dzień :)
a teraz 7/12 kartona
dzielisz kartonik na dwunaste części?
  • 1238 / 27 / 0
Nieprzeczytany post autor: gringo »
Po prostu ukroiła się jemu trochę większa połówka z kartonika. %-D Ja bym tak samo napisał. :-p
לאכול חומצה!
  • 2310 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
Słyszałem , że karton z Bromo Dragon Fly'em najlepiej polknac a nie trzymac pod jezykiem . Czy to prawda ? Jak lepiej ?
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
  • 1238 / 27 / 0
Połykać. Nie pamiętam już dlaczego, ale to prawda. Zresztą ja nie mogłem znieść w gębie tego okropnego gorzkiego smaku. ^_^
לאכול חומצה!
  • 169 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Shi »
Ale troche psyche mi ten dragonfly wytrzepal.
Najgorzej jest gdy jestem w polsnie i mozg nie pracuje juz na pelnych obrotach, w sumie mija mi to, ale po silne psychodeliki troche czasu nie siegne, boje sie obledu. Bez jajc...

W sumie przez pierwszy tydzien po tripie, wydawalo mi sie, ze jest wszystko ok... I niby wszystko jest okey, ale czasem czuje, ze juz nie jest tak samo... i te uczucia, bywa ze zapacha, dzwiek powoduje lawine dziwnych uczuc, brr.
Dobrze, ze juz coraz rzadziej sie to dzieje. W sumie jestem dopiero niecale 1,5 miesiaca po tripie, a wydaje mi sie jak by to byla cala wiecznosc. :-)
Ostatnio zmieniony 03 lutego 2008 przez Shi, łącznie zmieniany 1 raz.
Ogien, kurwa, ogien!
  • 1238 / 27 / 0
No mnie też wytrzepał i porysował (trochę za często i za dużo tego wpierdalałem więc miało prawo wyjebać psyche w kosmos) ,ale mam już na to wyjebane. %-D

Jedyne za co dziękuję DF to haluny nawet na trzeźwo. A minęło już sporo czasu od pierwszego tripa. ;]
לאכול חומצה!
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.