13 czerwca 2018cosmo6 pisze: kwas fosforowy to znaczy że jeżeli będę starał się popijać thio colą to w pewnym sensie zmniejsze trochę źle działanie na układ pokarmowy?
scalam - jsc
Ja dojeblalem do tolerancji rzędu 1260mg, nie wspominając że na start telfexo. Chujnia. Za drogi gips, a dalej wpierdalam. Chociaż ostatnio 16 czopów w dupala 15mg feno w luminalu dobrą podkładkę zrobiło
13 czerwca 2018Matrixar pisze: Ale dychy to ja jeszcze w życiu nie płaciłem
Ma ktoś jakiś sposób na podbicie jeśli diphergan, pieprz, grejfrut i pusty żołądek nie działają? Aviomarin i Apap noc może delikatnie, ale nie widzę sensu jeśli prawie nieodczuwalnie
A jednak mam opory przed przekraczaniem dawek 500mg
Po tym mixie cała noc nieprzespana, dosłownie ani sekundy, w dzień żadnych stymulantów. Czy to normalne przy tej substancji?
Ja bym próbował, w sumie jest szansa na tramal w takim wypadku.
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.
Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC
Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont
Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.