Dobra, szczery bede Anthony. Na poczatku patrze, no kurwa nastepny temat, eee jakis taki z dupy-sredni, nie bede nawet czytal. Ale jakos postanowilem zajrzec, w watku ogolnym cos uslyszalem...
Teraz patrze temat calkiem, calkiem moze byc dobrze ze nieco go rozwineles
Nie macie czasami wrażenia,że to wszystko ,,dziwne'' co widzimy,co nas spotyka na/po DXM to jest coś co hmmmm ktoś próbuje przed nami ukryć? a może właśnie my odkrywamy na tych czy na innych substancjach prawdziwe,skrywane oblicze świata?
No wlasnie. Mam takie uczucia na fazie, ale rowniez po, jaki to jest przedziwny ten deksowy swiat, tak zupelnie odmienny od tego codziennego, tyle emocji, mysli, uczuc i przedziwbych wewnetrzynych przezyc. Takze postrzeganie swiata zupelnie odmienne i rozdzi sie pytanie. Czy to przecpany mozg, czy moze jednak cos w tym jest ? Czy moze rzeczywiscie odkrywamy, ten nieznany, ukryty kawalek rzeczywistosci niedostepny dla "zwyklych" ludzi ? Pamietam pierwszego tripa, wkrecilem sobie ze jestem chory psychicznie, ze mam zrysowany leb jak ta starsza gościowa matka Harego z Requiem dla Snu. Lezalem w swoim lozeczku i patrzylem na szafe. Na pokoj. I zobaczylem w tym tyle szczegolow i niezglebionych rzeczy, dostrzeglem chcarakter w meblach i przedmiotach. Ten pokoj moglby byc calym swiatem. Doslownie. A pozniej na trzezwo porownanie. Moj pokoj, a dom, podworcko, okolica, kraj, swiat i mnie zagielo jak cos tak malego moze znaczyc tak wiele. Byc calym swiatem. Zobaczylem rzeczywistosc oczami kogos kto ma poprzestawiane w glowie. To napewno cenne doswiadczenie. Przynajmniej dla mnie. Jesli chodzi o Boga, to wierze jak wierzylem a moze nawet i bardziej.
Deks pokazal ze istnieje jakis nieznany niedoogarniecia swiat, chocby jedynie w mojej glowie ale jest.
Deks uswiadomil jak bardzo "inaczej" mozna postrzegac swiat, tak inczej jak sie nawet nie snilo, a przeciez mozna pojsc dalej....
Stalem sie bardziej wyalienowany. Ale to moze kwestia zmian w zyciu.
Jest jeszcze wiecej rzeczy, ale juz nie moge pisac za bardzo wlasciewie to chcialem tylko tu napisac ze temat jest calkiem dobry :)
Pozdrawiam