Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
12 lutego 2018Bigi333 pisze: Witam to i ja poprosze o odczrowanie mi czatu :)
:)
kurwa virr - przeszedles samego siebie
scl \ tj
Dajcie znać jak można dostać się na czat..i czy jest ktoś z Malopolski .. pozdrawiam
12 lutego 2018surveilled pisze:Spójrz na mój poprzedni post. Wszystkie konta założone po 12 listopada są na razie dotknięte wadą – system ruszy, gdy kolega naprawi. Przepraszamy za niedogodności.12 lutego 2018Bigi333 pisze: Witam to i ja poprosze o odczrowanie mi czatu :)
Zgodnie z tradycją, jak co roku, zdjęliśmy większość banów. Zostały tylko bany terrorystów nałożone za destruktywne działania przeciwko czatu. Te osoby nigdy nie będą miały dostępu do czatu. Pozostałe osoby gorąco zapraszamy. Odpokutowaliście swoje grzechy ;)
13 kwietnia 2018qwertz pisze: komon , chyba mnie virr zbanowal...cos tam moze palnalem na glownym ...kiedy to mija/"?
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont
Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.