12 lutego 2018Bigi333 pisze: Witam to i ja poprosze o odczrowanie mi czatu :)Spójrz na mój poprzedni post. Wszystkie konta założone po 12 listopada są na razie dotknięte wadą – system ruszy, gdy kolega naprawi. Przepraszamy za niedogodności.
Czat - prośby o odbanowanie
Moderator: Admin minor
POLDURZENIE – stan przejęcia świadomości lub przewrażlwienia wywołany egzystencją w polskim środowisku społeczno-politycznym; przeciwieństwo odurzenia
Stosunek UE oraz niektórych państw UE do marihuany
Regulacje prawne w wybranych krajach członkowskich.Nagranie pokazuje, jak funkcjonariuszka NYPD podrzuca marihuanę do samochodu podejrzanego
Ewentualnie - odkłada na chwilę, a to z powodu zbyt ciasnych spodni ;)12 lutego 2018surveilled pisze:12 lutego 2018Bigi333 pisze: Witam to i ja poprosze o odczrowanie mi czatu :)Spójrz na mój poprzedni post. Wszystkie konta założone po 12 listopada są na razie dotknięte wadą – system ruszy, gdy kolega naprawi. Przepraszamy za niedogodności.
Zgodnie z tradycją, jak co roku, zdjęliśmy większość banów. Zostały tylko bany terrorystów nałożone za destruktywne działania przeciwko czatu. Te osoby nigdy nie będą miały dostępu do czatu. Pozostałe osoby gorąco zapraszamy. Odpokutowaliście swoje grzechy ;)
Mój prawnik nigdy nie potrafił zaakceptować tej często odkrywanej przez byłych ćpunów prawdy, że można mieć o wiele większy odlot bez dragów.
13 kwietnia 2018qwertz pisze: komon , chyba mnie virr zbanowal...cos tam moze palnalem na glownym ...kiedy to mija/"?Dostałeś bana za złamanie punktu regulaminu związanego z handlem. Jako, że na czacie siedzisz od pewnego czasu powinieneś doskonale znać regulamin. Nie dopuszczalne jest takie zachowanie. Ban na tydzień.
Mój prawnik nigdy nie potrafił zaakceptować tej często odkrywanej przez byłych ćpunów prawdy, że można mieć o wiele większy odlot bez dragów.
Na czacie siedzi 142 uczestników Wejdź na czata