Odwrotni agoniści receptorów histaminowych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 600 / 109 / 0
Dimetindene.png
N,N-dimetylo-2-[3-(1-pirydyn-2-yloetylo)-1H-inden-2-ylo]etanamina
https://pl.wikipedia.org/wiki/Dimetynden

Wie ktoś coś o tym, próbował, mixował?!? Znalazłem preparat, który to zawiera. Jest to antyhistamina 1 generacji, więc pewnie ma działanie przeciwhistaminowe, uspokojające, przeciwwymiotne, nasenne, przeciwlękowe i przeciwświądowe. I teraz moje pytanie: Jak to wypada w porównaniu z prometazyną ? Niedługo zamierzam to sprawdzić z kodą, wtedy pewnie napisze więcej, a jak będzie ciekawie to wstawie opis tripa na neuro. :*)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 09 marca 2018 przez surveilled, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: dodano strukturę, nazwę systematyczną i link do Wikipedii
"Głębia ziewa na powierzchni,
a powierzchnia okazuje się dnem głębi."
Stanisław Ignacy Witkiewicz
  • 1476 / 90 / 2
Najpierw trzeba zacząć od dawkowania.Maksymalna dawka to 3 mg to można spróbować brać tak może 4 mg, bo w ulotce piszą o seności jako uboku i chcemy go tak wywołać.Napiszcie czy idzie to bez recepty i jaki najtańszy preparat to będę testować.Ulotka Fenistil potwierdza to co pisze autor.Na pewno na mnie proma bardzo słabo działa z moich doświadczeń, więc gorszy nie może być tylko tak samo slaby.
action movie:gun:
  • 1476 / 90 / 2
09 marca 2018Pan Cietrzew 69 pisze:
Dimetindene.png
N,N-dimetylo-2-[3-(1-pirydyn-2-yloetylo)-1H-inden-2-ylo]etanamina
https://pl.wikipedia.org/wiki/Dimetynden

Wie ktoś coś o tym, próbował, mixował?!? Znalazłem preparat, który to zawiera. Jest to antyhistamina 1 generacji, więc pewnie ma działanie przeciwhistaminowe, uspokojające, przeciwwymiotne, nasenne, przeciwlękowe i przeciwświądowe. I teraz moje pytanie: Jak to wypada w porównaniu z prometazyną ? Niedługo zamierzam to sprawdzić z kodą, wtedy pewnie napisze więcej, a jak będzie ciekawie to wstawie opis tripa na neuro. :*)
Ma działanie uspokajające, ale jest to bardziej zamulenie.Szczur przyjmując najpierw 4 mg jednorazowo w kroplach, po godzinie około 3,5 mg jest zmulony i ma problem z czytaniem etykietek na opakowanich.Dopija energola i nie wstępuje u niego taka seność jak po 300 mg hydro.Zastanawiam się nad zwiększeniem gryzoniowi dawki do 10 mg następnym razem.Preparat, który zakupiłem to Fenistil krople doustne, roztwór.Można stestować w mixe z hydro lub promą czy muli.Jescze nie skreślam, zależy mi na wywołaniu seności, ale jest 17 to może wieczorem mnie mocnej zmuli. :ziew:
  • 1476 / 90 / 2
-do scalenia
Coś tam działa może w ilości 10 mg, ale to wielka bieda przy hydro i 20 zł to słaba cena.Olać to, szukałem czegoś na kształ hydroksyzyn.
  • 83 / 4 / 0
Słabe działanie.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Legalna marihuana tańsza niż u dilera, egzotyczne smaki. Jak rynek radzi sobie z obostrzeniami

Po przepisach utrudniających frywolne przepisywanie "zioła" jego spożycie rośnie - wynika z danych Centrum e-Zdrowia. W pierwszej połowie 2025 r. sprzedano więcej surowca niż w analogicznym okresie ub.r. Ograniczenia nie zdołały zahamować popytu i podaży, a rynek adaptuje się do restrykcji.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).