Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2124 / 271 / 0
Nie wiem co stukacie, ale heroina nie wchodzi od razu. W ciągu wchodzi szybciej, ale i tak trzeba chwilkę poczekać, na pewno nie wchodzi tak szybko jak większość stymulantów. Spokojnie można podać tego centa, kilka sekund jeszcze trzeba poczekać i dopiero jest jebnięcie a przyjemność narasta w sposób nieopisany. Budzenie się po fazie kojarzy mi się z fnt, ten to dopiero ma pierdolnięcie. Jak ktoś jest przyzwyczajony do hery może się przesttaszyć tego wejścia.
  • 77 / / 0
Czy w Krakowie jest dostepna hera?
  • 12726 / 2463 / 0
^
Nie, jest "zakaz". Jeśli występuje, to w śladowych ilościach.
  • 3 / / 0
^
Zgadza się, kibole czy kto to tam zabronili. Dlatego trzeba uważać jak próbuje się coś w ciemno załatwić (co w Krk, jest praktycznie niemożliwe) bo łatwo można wpierdol dostać jak podbije się do niewłaściwej osoby.

Nie wiem co wam się w tym fencie podoba. Dla mnie majka/oxy/hel - biją go na głowę. Po strzale czuję się jak zombie, totalne ogłupienie, gówno w głowie a przyjemności jakiejś wielkiej też mi nie dostarcza, w porównaniu do wcześniej wymienionych.
Już pomijając fakt, że cholernie łatwo przedawkować. To gówno chyba nie jest po prostu dla mnie.
Szkoda, że tak ciężko teraz o dobrej jakości H :(
Choose life
  • 326 / 54 / 0
23 stycznia 2018Opovie pisze:

Szkoda, że tak ciężko teraz o dobrej jakości H :(

Komu ciężko temu ciężko %-D %-D
Every time just like the last
On her ship tied to the mast
To distant lands
Takes both my hands
Never a frown with golden brown
  • 1016 / 97 / 0
Mnie to boli że u nas naprawdę ciężko H#4 i to jakąkolwiek. I nie chodzi mi o fenta z mąką.
The child is grown
The dream is gone
  • 77 / / 0
Kurde szkoda a jak w Wawie z tym ?
  • 591 / 144 / 0
W Warszawie jest przeważnie elegancko, albo dobrze. Czasami po lewej, czasami po prawej stronie Wisły, chyba że jest posucha. Ale ostatnia jaka miała miejsce była w 2011 r.
Uwaga! Użytkownik thermogrippp nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 29 / / 0
Właśnie nawiązując do tamtego okresu, orientuje się ktoś z czego wynikała tamta posucha?
  • 3205 / 388 / 0
W Afganistanie była jakaś susza czy inna klęska, nie pamiętam teraz dokładnie, i większość upraw maku szlag trafił (a 90% heroiny trafiającej do Europy właśnie stamtąd pochodzi). Na to nałożyło się uszczelnienie granic z powodu całej tej paranoi "zagrożenia terrorystycznego". Aaa i jeszcze wtedy amerykanie wprowadzili program niszczenia plantacji, ale jak chłopi pozbawieni środków do życia zaczeli przechodzić na stronę talibów, to go zaprzestali.
ODPOWIEDZ
Newsy
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy

Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.

NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy

Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.

Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę

Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.