Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Nie, jest "zakaz". Jeśli występuje, to w śladowych ilościach.
Zgadza się, kibole czy kto to tam zabronili. Dlatego trzeba uważać jak próbuje się coś w ciemno załatwić (co w Krk, jest praktycznie niemożliwe) bo łatwo można wpierdol dostać jak podbije się do niewłaściwej osoby.
Nie wiem co wam się w tym fencie podoba. Dla mnie majka/oxy/hel - biją go na głowę. Po strzale czuję się jak zombie, totalne ogłupienie, gówno w głowie a przyjemności jakiejś wielkiej też mi nie dostarcza, w porównaniu do wcześniej wymienionych.
Już pomijając fakt, że cholernie łatwo przedawkować. To gówno chyba nie jest po prostu dla mnie.
Szkoda, że tak ciężko teraz o dobrej jakości H :(
23 stycznia 2018Opovie pisze:
Szkoda, że tak ciężko teraz o dobrej jakości H :(
Komu ciężko temu ciężko
On her ship tied to the mast
To distant lands
Takes both my hands
Never a frown with golden brown
The dream is gone
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.