Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
Jak najbardziej warto.
Próbował ktoś?
31 maja 2017klawiatura pisze: Tyle, że ten, kto już zasmakuje I.V, to już inną drogą administracji się nie zadowoli :D Chyba lepiej nie zaczynać. Ale mam znajomego, który wali amph I.V. i mówił mi o czymś w stylu "windy" - podobno najlepsze uczucie. Ehh..
Jest to po prostu jakaś drobinka, nawet ślina, czy malutka drobinka filtra, która dostaje się do krwi i powoduje objawy jak przy silnej grypie z wysoką gorączką. Nie jest to nic groźnego, organizm sam sobie z tym radzi, max myślę w dobę. Nie jest to żadna choroba ani wirus, tylko po prostu drobna cząsteczka powodująca reakcję zapalną.
Przechodzi samo ale jest to męczące. Pomaga jakiś skuteczny lek przeciwzapalny i przeciwbólowy (NLPZ) przykładowo Pyralgina (według mnie i wielu najlepsza).
31 maja 2017Virus0 pisze: Rozpuszczalność ma niewiele wspólnegoz 99% które jest jawnym kłamstwem. Nikt nie czyścił i nie czyści tak tematu. To nie opłacalne :old: Nawet latają sorty mokre od rozpuszczalnika (brązowe tłuste) i też vendor deklaruje 99%
Walił ktoś 3emc i.v? Warto? :listen:
Three, Four....Better Lock Your Door...
Five, Six....Grab Your Narcotics...
Seven, Eight....Better Stay Up Late...
Nine, Ten.....Never...Sleep Again..."
Szukałem tu odpowiedzi, ale nie znalazłem - mam więc pytanko do tych strzelających Hexen.
Słyszałem o tym wiele pozytywnych rzeczy. Mógłby ktoś mi powiedzieć coś o wieździe? Mocny wjazd? Mocno euforyczny? Ile trwa (tutaj pytanie ile sam wjazd trwa i jak długo samo działanie hexena trwa)?
I co z sercem? Mocno wchodzi na nie?
Listen man, we are the night
Raise them now, bongs and knives
Biore:
10 czerwca 2017klawiatura pisze:
@Kociak, jaki pirogen? Co to takiego?
Hexen jest chujowy I.V albo ja mam jakąś chorą tolerkę na niego.
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?
Narkotyki dzieci kupują na przerwie szkolnej. Ekspert: w Polsce hitem jest jedna substancja
Blisko tona narkotyków wartych 43 mln PLN zabezpieczona przez CBŚP
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji Zarządu w Lublinie, przeprowadzili realizację, w trakcie której na terenie województwa mazowieckiego dokonali likwidacji kompletnej linii produkcyjnej substancji psychotropowych w postaci 3-CMC, zabezpieczając przy tym narkotyki o łącznej wartości ok. 43 mln PLN. Śledztwo nadzorowane jest przez Lubelski Wydział Zamiejscowy Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej.
Już 7 listopada Sejm rozpatrzy projekt dekryminalizacji marihuany w Polsce
7 listopada 2024 roku odbędzie się kluczowe posiedzenie Komisji Sejmowej, na którym planowane jest rozpatrzenie projektu ustawy, która może stanowić przełom w polskim prawodawstwie dotyczącym marihuany. Przemysław Zawadzki i organizacja Wolne Konopie, autorzy tej inicjatywy, zaproponowali dekryminalizację posiadania do 15 gramów marihuany oraz umożliwienie uprawy jednej rośliny na własny użytek.
Marihuana rekreacyjna na Florydzie pozostanie nielegalna, w referendum zabrakło 3%
Marihuana rekreacyjna na Florydzie nadal będzie nielegalna pomimo, że za jej legalizacją dla osób powyżej 21 roku życia opowiedziało się 57% głosujących. Referendum odbyło się w ramach wyborów prezydenckich. Co ciekawe za liberalizacją prawa konopnego głosował będący Republikaninem Donald Trump, który udział w wyborach brał właśnie na Florydzie. Jest to o tyle ciekawe, że gubernator stanu Ron DeSantisa i przywódcy Republikanów z Florydy byli przeciwni zmianom i wydali na kampanie przeciwko legalizacji zioła wiele milionów dolarów. „Legalna marihuana to jedynie zyski dla korporacji i smród marihuany na ulicach.” – twierdzi DeSantis.