Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
10 sierpnia 2017Grom pisze: hej pytanie ile trzeba wciagnac na 1 raz zeby sie przekonac jak dziala slynna hera. Towar czysty afgan.Dodam ze palic ani iniekcji nie bede robil wchodzi tylko wciaganie nosem.Jutro bede czytal tematy z tym zwiazane ale musze znac wczesniej odpowiedz.Wiem ze to moze byc najglupsza decyzja w moim zyciu ale mam mozliwosc i chce sprobowac.Pzdr
Nie wiem co probujesz osiagnac, przybujac sie chcesz czy jaki ch... Madrkujesz sie na prawie kazdym forum, temacie o roznych drugach....czego ty nie brales i czego nie probowales.... A z tego co widze, to jesli naswet, to twoja przygoda z prochami zaczela sie i skonczyla na syropku na kaszel...
Po co ci taka informacja? Jaki afgan? wiesz w ogole o czym mowisz? To h3 czy h4. choc jesli afgan to oczywiste ze raczej na pewno h3. i co wciagac. niby po co i dlaczego. odpisalbym ci tylko nie za bardzo widze sens...chociaz twoje madrkowanie sie zaintrygowalo mnie....
wiec ty moj czysty afganie lec do Biedronki kup sobie blache i po 3-4 buchach i odczekaniu 2-3 minut powinno cie zaczynac skladac a przynajmniej czuc slynne ciepelko...(nawet jak znajac zycie wiekszosc materialu uleci z dymem bo nie ogarniesz....chociaz mozesz posilkowac sie twoim ulubionym youtubem i instrukcjami stamtad)
choc z drugiej strony to moglbys wciagnac scieche lub dwie nie dluzsze niz 5cm, zmarnowac towar, porzygac sie i opisac potem jak ci poszlo....
Tak to wlasnie dziala ta slynna hera.... i mysle ze to nie jest i nie bedzie jedna jedyna najglupsza decyzja w twoim zyciu....
K... skad takie ludziki jak Ty sie biora....tu i w ogole... :nuts: :nuts: :nuts:
No nic to daj znac po wszystkim....jak tam bylo w objeciach morfeusza.... :yay:
22 sierpnia 2017maslany7878 pisze:Zadałem sobie trud i przejrzałem te twoje posty , wypociny i nasuwają mi się dwa wnioski. Albo jestes jednym z glupszych psow ktorych ostatnio czytale/spotkalem tutaj albo, i do tego mi blizej, jestes glupim (przepraszam jesli urazilem) gimbusem ktory wiedze o drugach ma z youtuba albo innego National Geografic.10 sierpnia 2017Grom pisze: hej pytanie ile trzeba wciagnac na 1 raz zeby sie przekonac jak dziala slynna hera. Towar czysty afgan.Dodam ze palic ani iniekcji nie bede robil wchodzi tylko wciaganie nosem.Jutro bede czytal tematy z tym zwiazane ale musze znac wczesniej odpowiedz.Wiem ze to moze byc najglupsza decyzja w moim zyciu ale mam mozliwosc i chce sprobowac.Pzdr
Nie wiem co probujesz osiagnac, przybujac sie chcesz czy jaki ch... Madrkujesz sie na prawie kazdym forum, temacie o roznych drugach....czego ty nie brales i czego nie probowales.... A z tego co widze, to jesli naswet, to twoja przygoda z prochami zaczela sie i skonczyla na syropku na kaszel...
Po co ci taka informacja? Jaki afgan? wiesz w ogole o czym mowisz? To h3 czy h4. choc jesli afgan to oczywiste ze raczej na pewno h3. i co wciagac. niby po co i dlaczego. odpisalbym ci tylko nie za bardzo widze sens...chociaz twoje madrkowanie sie zaintrygowalo mnie....
wiec ty moj czysty afganie lec do Biedronki kup sobie blache i po 3-4 buchach i odczekaniu 2-3 minut powinno cie zaczynac skladac a przynajmniej czuc slynne ciepelko...(nawet jak znajac zycie wiekszosc materialu uleci z dymem bo nie ogarniesz....chociaz mozesz posilkowac sie twoim ulubionym youtubem i instrukcjami stamtad)
choc z drugiej strony to moglbys wciagnac scieche lub dwie nie dluzsze niz 5cm, zmarnowac towar, porzygac sie i opisac potem jak ci poszlo....
Tak to wlasnie dziala ta slynna hera.... i mysle ze to nie jest i nie bedzie jedna jedyna najglupsza decyzja w twoim zyciu....
K... skad takie ludziki jak Ty sie biora....tu i w ogole... :nuts: :nuts: :nuts:
Ps. A najwazniejsze jest to ze przez dlugi czas bylem czysty na lekach a teraz mam leki i od czasu do czasu chce polatac stad moje pytania wiec pomysl nad soba !
22 sierpnia 2017Grom pisze:jestes glupi i tyle znam pare osob z tego forum w realu a to nie jest moje pierwsze konto. Widac twoj poziom deduckji jest slaby nie pozdrawiam :).Fakt z herom nie mialem doczynienia ! A pisze sobie z powodu tego ze musze sie troche wyedukowac co do dozowania ilosci. A nie bede sie pucowal i pisal swojej histori co i w jakich ilosciach przyjmowalem badz przyjmuje.Bo teraz liczy sie dla mnie jakosc a nie ilosc.Dowiedz sie dzieciaczku kto to jest Tdw i Wnw :) !22 sierpnia 2017maslany7878 pisze:Zadałem sobie trud i przejrzałem te twoje posty , wypociny i nasuwają mi się dwa wnioski. Albo jestes jednym z glupszych psow ktorych ostatnio czytale/spotkalem tutaj albo, i do tego mi blizej, jestes glupim (przepraszam jesli urazilem) gimbusem ktory wiedze o drugach ma z youtuba albo innego National Geografic.10 sierpnia 2017Grom pisze: hej pytanie ile trzeba wciagnac na 1 raz zeby sie przekonac jak dziala slynna hera. Towar czysty afgan.Dodam ze palic ani iniekcji nie bede robil wchodzi tylko wciaganie nosem.Jutro bede czytal tematy z tym zwiazane ale musze znac wczesniej odpowiedz.Wiem ze to moze byc najglupsza decyzja w moim zyciu ale mam mozliwosc i chce sprobowac.Pzdr
Ps. A najwazniejsze jest to ze przez dlugi czas bylem czysty na lekach a teraz mam leki i od czasu do czasu chce polatac stad moje pytania wiec pomysl nad soba !
Swoją drogą to miałeś się pochwalić i zdradzić sekret skąd masz taki dobry materiał?? Wiesz kiedyś jak jeszcze Ciebie na świecie nie było to było coś takiego jak piegus. Poczytaj poszperaj może coś Ci się oboje o uszy... No ale już bez metafor to zdradzić sekret jakim materiałem dysponujesz...moze byś podzielił się?? Chętnie skosztuje i pokazalbym Ci od razu jak gonic krople... :old:
No dobra a skoro już awansowalem na dzieciaczka to już późno się robi i już dawno po dobranocce więc pora na mnie...
Trzymaj się naprawiony w bojach...Tdw,Wnw,Cia,Coś,itd. :yay:
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
Powiedz od razu, że zamawiasz z Tora + link, to Ci powiemy czy dobre. ..
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/zrzut.jpg)
Biały popiół vs. czarny popiół: Prawda o wskaźnikach jakości konopi
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/mjleaves.jpg)
Polska zmaga się z "treatment gap". Psycholog: etykieta ćpuna blokuje dostęp do pomocy
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/aptekadyzurna.jpg)
Rewolucja w receptach na opioidy przyniosła skutek? Przepisy miały uderzyć w receptomaty
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/5514.jpg)
Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]
Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/robert-rutkowski00.jpg)
Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu
Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/politie.nl_.jpg)
Narcos Holandia. Rekordowa liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych
O ponad 10 proc. wzrosła liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych – informuje holenderska policja. W 2024 r. wyeliminowano aż 167 takich przybytków. Dla porównania w Polsce w tym samym roku odkryto 85 przestępczych laboratoriów. Wzrasta też liczba składowisk nielegalnych odpadów po produkcji narkotyków, zagrażających środowisku.