Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 1141 / 117 / 0
Ale gównoburza.

Zjadł 1,3g i go wyjebało na orbitę właśnie a nie nie klepło. Ogólnie to raczej miał badtripa niż przyjemną fazkę i to wcale nie przez to, że klefedron jest chujowy tylko przez to że on jest debilem i zajebał 1,3g na raz. Teraz się dopytuje czy żreć 0,3 4-CEC (po raz drugi, bo raz mu już odpowiedziałem na to pytanie, jednocześnie po raz drugi chwaląc się swoim niebywałym osiągnięciem wpierdolenia 1,3g kelfedronu WOOOOW szacun)
Ogólnie to kurwa ostatnie 2 strony są do wyjebania bo jakaś chujowa dyskusja wgl, zal.

Ciśnięcie na klefa że jest chujowym ketonem - ileż tego kurwa można czytać. Jak jest chujowe to zostaw w spokoju, nie ćpaj kurwa :D Na chuj tu wchodzisz jak to jest chujowe dla Ciebie?
Proste że były lepsze ketony. Z resztą kurwa kto co lubi, ja jebe. Po co drążyć aż tak subiektywne kwestie? Kazdy kurwa wyłoży swoją kawę na ławę i tyle.
"Dla mnie chujowy - a dla mnie nie chujowy"
I tak kurwa przez 100 stron. JAAA PIERDOLE.

Już zamykam morde.
Uwaga! Użytkownik Static nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 181 / 23 / 0
[mention]Static[/mention] tylko, ze Ty masz racje. %-)

Inna kwestia to ban na 4cmc, niedlugo cmc znikna. Zostanie emc i bmc
Uwierz, ze nawet miesiac przerwy od cmc to malo na tamte subst.
A juz miesisc i picie piwa i czekanie z wiara "ja sie detoksuje" to dramat.
I takim dramatem skonczy sie dla wielu cpanie.

To nie moj wymysl czy mije rady. Wystarczy poczytac innych uzytkownikow w dziale zdrowia.
Uwaga! Użytkownik Brainnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1878 / 196 / 0
Kurwa, czy po banie na Klefy nie ostaną się już żadne ketony nietyrające 10x gorzej niż uliczne ścierwo? XD

Same noradrenalinowe niedojeby, włącznie z BMC i EMC

Jedyna euforia jaką mi dały, płynęły z samego faktu przypierdolenia sobie czegokolwiek, no i z tego że jakaś stymulacja weszła mi na kadłub

Szkoda strzępić ryja naprawdę
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 181 / 23 / 0
Powtorze 3emc ma ok 60-70proc sily 3mmc.
To ze nie umiesz ich uzywac nie znaczy ze sa zle.

Test na nich na pustej tolerce-git
Test 2 dni po cmc i faktycznie sama adrenalina.
Tylko ile mozna o tym pisac?
I tak ma wiekszosc testujacych.

Ci co nie wala cmc zadowoleni.
Sa 2 wyjscia albo detox i inne bk albo cmc i tylko cmc
Uwaga! Użytkownik Brainnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 714 / 46 / 0
Do mnie leci 3EMC. Zobaczymy co to da.
4-CMC też, ale to raczej na mini-zapas na przyszłość ... tak, tak sobie wmawiam :nuts:

@static on chyba nie pisał, że na raz jebnąl 1.3 g. Sprawdzać mi się nie chce ale ojebanie takiej ilości w jednej rundzie to albo instant Voldemort, albo wypalenie sobie żołądka i montaż stomii (sranie do worka).
  • 1878 / 196 / 0
[mention]Brainnn[/mention]

W trakcie testów byłem względnie czysty, w przeciągu ostatnich 3 miesięcy przerobiłem naprawdę mało B-K. Przy czym napomknę, że przerwy minimum kilku/kilkunastodniowe i zero ciągów

Biorąc pod uwagę Twoje rewelacje, być może wine za to ponosi droga podania, która w moim przypadku był sniff, i nawet jeśli, to euforia i tak powinna być większa. Pierwszy szczur w kluka i tak się długo rozkręcał jak na ketona, w dodatku zero wejścia-jebnięcia

Zresztą, nie trawie ani trochę tej ideologii. Minimum miesiąc detoksu wspomaganego suplementacją i dobrą dietą, aby jakiś zjebany keton zadziałał przynajmniej z porównywalną mocą jak za pierwszym razem? Jeżeli tydzień życia na czysto przy w miarę rozsądnym trybie życia nie powoduje dobrego resetu, to temat jest naprawdę zjebany

Swoją drogą, Ty kiedykolwiek miałeś dłuższą przerwę jak wpierdalasz Klefedrony na kilogramy? %-D (Pytam poważnie, w żadnym wypadku nie ma to mieć negatywnego wydźwięku)

(Kiedy te bany wchodzą?)
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 714 / 46 / 0
Ban na klefy? Nie, wrzucałem już w dwóch miejscach - NEP, HEX i dwa inne. To jest jakaś opinia póki co, nawet nie projekt rozporządzenia. Wskazuje, czego się można spodziewać.

Klefiki były w rozporządzeniu w zeszłym roku, dopóki nie będzie nowelizacji ustawy to dopóty sklepy będą to sprzedawać. No chyba że od dawna to co żrecie jest klexedronem.
  • 181 / 23 / 0
[mention]LiquidStranger[/mention]

Przerw bylo kilka.
Od listopada do stycznia.to 3mies gdzie polecialo 5gr 3cmc.
I w sylwka pv8.

Problemy zaczely sie potem.
Srednio co 1,5-2tyg szlo cmc. (Ok 2 mies)
Po ok miesiacu wpadlo emc.
1 spotkanie poszlo kilka gram.
Euforia i serotonina ok (podanie only oral)
Po kilku dniach wpadlo cmc.
Tez bylo ok.

Minely 2tyg i poszlo emc. Zaczely sie jaja. Cisnienie i dziwne akcje.

Odczekalem znow 2tyg i cmc znow ok.

Jest maj.
Pytalem kilka osob i historia podobna. Dlugi detox ( np 1-2 mies) i
- cmc leca ok
- inne bk ok
- najpierw cmc potem inne -lipa
- najpierw inne potem cmc lipa

Odpusc uzywki na kilka dni
- wrzuc DXM
Lub
-wrzuc 2-3 inne substncje blokujace nmda (np rozanie, kurkuma z pieprzem) przy czym musza tez uwalniac serotonine(plus cynamon ktory reguluje i wapn i inse)

Jesli poczujesz power jest ok, jesli sennosc odstaw uzywki, dluga droga przed toba.
Mnie DXM odcielo za 1razem na dlugo. Bardzo dlugo.

Kolena czesc masz w dopingu mozgu. Prawdopodobnie chodzi o mocno zaburzona gospodarke serotonina, insulina i wapniem.
Testowalismy to na 2 innych osobach.
Ich nie odcielo, ale po 3-4 dniach ciezko ich bylo dobudzic.
Zaczeli zbijac tolerke suplami.

Prawdopodobnie zwiazek jak i jego metabolity szybko wychodza z organizmu, jednak bajzel zostaje.
Powidoki i haluny o kwestia zaburzenia melatoniny i glu.
Melstonina syntezowana jest m.in w jakiejs czesci oka.
Plus rozbity glutaminian ktory tez czesciowo rozbija wzrok (prof vetuliani o tym pisal w artyluke o memantynie)

To nie moj wymysl. Kilka osob juz pisalo, ze skoro serotonina regeneruje sie ok miesic to jakim cudem chlory ledwo klepia po miesiacu?
Przy mmc problemu nie bylo. Wychodzily dlugo i stopniowo. Tu wychodzi subst expresowo.

Problmem jak pisalem jest tez masowo pakowane benzo czy ujowy styl zycia.
Podpadtrz na rozowym temat o bmc. Kto leci na stimach lub experymentuje raz na x tyg nie ma problemu.
Anajciekawszy jest wpis typa co wrzucil 100mg ktoregos i byl dramat. Po kilku dniach wrzucil cmc i bylo ok.
Ktos stwierdzil, ze wyglada to tak jakby chlory blokowaly serotonine.
Zwlaszcza 4cmc blokuje tolerke na cala reszte. Choc i 3cmc przy Dluzszej suplementacji ma te tendencje

Calyczas zmierzam do jednego-przy cmc potrzebny jest impuls ktory je powoli wybije z organizmu. U mnie problemem byl tez brak wit z gr B.
Glupi kwas foliowy mnie pierwsze dni detoksu oglupial.
Okazuje sie, ze wplywa on na przepuszczalnosc blon komorkowych.
A nadmienie ze miedzy chlorami czulem sie doskonale.
Dopiero powolne wlaczanie supli wyciaglo wszystko.
Wszystkie braki i caly syf.

Suple i inne bk... cokolwiek serotoninowego a nie bedace cmc to jazda...
Teraz to jeszcze ok 3-4tyg solidnego detoksu.
Ziol to mam na pol zycia a szyszek chmielu, rumianku na miesiace.
Do tego rodiola, bacopa, ginkgo, kurkuma i "stimy" typu zielona herbata, zielona kawa, zen szenie, yerba, guarana i jakies dziwne klacza ktorych nazwe ciezko powiedziec.
  • 50 / 2 / 0
Od kiedy klefedron ma być zbanowany?
Czy to oznacza, że sklepy będą się wyprzedawać z zapasów i bedzie mozna kupic ciekawe ilosci za ciekawą cene? :)
"...na ulicy słowo droższe od pieniędzy..."
  • 1141 / 117 / 0
Powiem Wam wszystkim tyle - Briannn czy tam randomuser - jak kto woli - może przesadza. Może i pierdoli od rzeczy. Może i jego miłośc do klefedronu (czy też chore wjebanie) zasłania obiektywizm płynący z jego postów na forum. Jednak jeżeli chodzi o kwestię detoxu i "oczyszczenia" się przed wzięciem kolejnej dawki, to imo prawi bardzo dobrze.

Liquid - moim zdaniem to jest pierdolenie że się oczyściłeś totalnie przed kolejnym spotkaniem z b-k. Przeczytaj uwaznie co randomuser mówi w kwestii tolerki, bo to akurat prawda.

Trochę krytycznego spojrzenia. Nikt na forum nie jest bezbłędnym mówcom - niektórzy mają rację w pewnych aspektach, ale w innych już pierdolą głupoty.

Jako politoksy tylko raz w życiu miałem serio poważny detox, który pozwolił mi na poczucie magii jaką ma w sobie niewątpliwie 4-CMC. Kiedy przerzucałem się na tę substancję bezpośrednio po 3MMC nie czułem nic. Wystarczyło 3 miesiące przerwy od WSZYSTKIEGO (noo może pod koniec tych 3 miesięcy piwka i wódka trochę) i niektóre sorty wypierdalały mnie w kosmos.
Uwaga! Użytkownik Static nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków

Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.

W sieci prowadził "sklep" z narkotykami

Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.

Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu

Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.