Zjadł 1,3g i go wyjebało na orbitę właśnie a nie nie klepło. Ogólnie to raczej miał badtripa niż przyjemną fazkę i to wcale nie przez to, że klefedron jest chujowy tylko przez to że on jest debilem i zajebał 1,3g na raz. Teraz się dopytuje czy żreć 0,3 4-CEC (po raz drugi, bo raz mu już odpowiedziałem na to pytanie, jednocześnie po raz drugi chwaląc się swoim niebywałym osiągnięciem wpierdolenia 1,3g kelfedronu WOOOOW szacun)
Ogólnie to kurwa ostatnie 2 strony są do wyjebania bo jakaś chujowa dyskusja wgl, zal.
Ciśnięcie na klefa że jest chujowym ketonem - ileż tego kurwa można czytać. Jak jest chujowe to zostaw w spokoju, nie ćpaj kurwa :D Na chuj tu wchodzisz jak to jest chujowe dla Ciebie?
Proste że były lepsze ketony. Z resztą kurwa kto co lubi, ja jebe. Po co drążyć aż tak subiektywne kwestie? Kazdy kurwa wyłoży swoją kawę na ławę i tyle.
"Dla mnie chujowy - a dla mnie nie chujowy"
I tak kurwa przez 100 stron. JAAA PIERDOLE.
Już zamykam morde.
Inna kwestia to ban na 4cmc, niedlugo cmc znikna. Zostanie emc i bmc
Uwierz, ze nawet miesiac przerwy od cmc to malo na tamte subst.
A juz miesisc i picie piwa i czekanie z wiara "ja sie detoksuje" to dramat.
I takim dramatem skonczy sie dla wielu cpanie.
To nie moj wymysl czy mije rady. Wystarczy poczytac innych uzytkownikow w dziale zdrowia.
Same noradrenalinowe niedojeby, włącznie z BMC i EMC
Jedyna euforia jaką mi dały, płynęły z samego faktu przypierdolenia sobie czegokolwiek, no i z tego że jakaś stymulacja weszła mi na kadłub
Szkoda strzępić ryja naprawdę
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
To ze nie umiesz ich uzywac nie znaczy ze sa zle.
Test na nich na pustej tolerce-git
Test 2 dni po cmc i faktycznie sama adrenalina.
Tylko ile mozna o tym pisac?
I tak ma wiekszosc testujacych.
Ci co nie wala cmc zadowoleni.
Sa 2 wyjscia albo detox i inne bk albo cmc i tylko cmc
4-CMC też, ale to raczej na mini-zapas na przyszłość ... tak, tak sobie wmawiam :nuts:
@static on chyba nie pisał, że na raz jebnąl 1.3 g. Sprawdzać mi się nie chce ale ojebanie takiej ilości w jednej rundzie to albo instant Voldemort, albo wypalenie sobie żołądka i montaż stomii (sranie do worka).
W trakcie testów byłem względnie czysty, w przeciągu ostatnich 3 miesięcy przerobiłem naprawdę mało B-K. Przy czym napomknę, że przerwy minimum kilku/kilkunastodniowe i zero ciągów
Biorąc pod uwagę Twoje rewelacje, być może wine za to ponosi droga podania, która w moim przypadku był sniff, i nawet jeśli, to euforia i tak powinna być większa. Pierwszy szczur w kluka i tak się długo rozkręcał jak na ketona, w dodatku zero wejścia-jebnięcia
Zresztą, nie trawie ani trochę tej ideologii. Minimum miesiąc detoksu wspomaganego suplementacją i dobrą dietą, aby jakiś zjebany keton zadziałał przynajmniej z porównywalną mocą jak za pierwszym razem? Jeżeli tydzień życia na czysto przy w miarę rozsądnym trybie życia nie powoduje dobrego resetu, to temat jest naprawdę zjebany
Swoją drogą, Ty kiedykolwiek miałeś dłuższą przerwę jak wpierdalasz Klefedrony na kilogramy?
(Kiedy te bany wchodzą?)
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
Klefiki były w rozporządzeniu w zeszłym roku, dopóki nie będzie nowelizacji ustawy to dopóty sklepy będą to sprzedawać. No chyba że od dawna to co żrecie jest klexedronem.
Przerw bylo kilka.
Od listopada do stycznia.to 3mies gdzie polecialo 5gr 3cmc.
I w sylwka pv8.
Problemy zaczely sie potem.
Srednio co 1,5-2tyg szlo cmc. (Ok 2 mies)
Po ok miesiacu wpadlo emc.
1 spotkanie poszlo kilka gram.
Euforia i serotonina ok (podanie only oral)
Po kilku dniach wpadlo cmc.
Tez bylo ok.
Minely 2tyg i poszlo emc. Zaczely sie jaja. Cisnienie i dziwne akcje.
Odczekalem znow 2tyg i cmc znow ok.
Jest maj.
Pytalem kilka osob i historia podobna. Dlugi detox ( np 1-2 mies) i
- cmc leca ok
- inne bk ok
- najpierw cmc potem inne -lipa
- najpierw inne potem cmc lipa
Odpusc uzywki na kilka dni
- wrzuc DXM
Lub
-wrzuc 2-3 inne substncje blokujace nmda (np rozanie, kurkuma z pieprzem) przy czym musza tez uwalniac serotonine(plus cynamon ktory reguluje i wapn i inse)
Jesli poczujesz power jest ok, jesli sennosc odstaw uzywki, dluga droga przed toba.
Mnie DXM odcielo za 1razem na dlugo. Bardzo dlugo.
Kolena czesc masz w dopingu mozgu. Prawdopodobnie chodzi o mocno zaburzona gospodarke serotonina, insulina i wapniem.
Testowalismy to na 2 innych osobach.
Ich nie odcielo, ale po 3-4 dniach ciezko ich bylo dobudzic.
Zaczeli zbijac tolerke suplami.
Prawdopodobnie zwiazek jak i jego metabolity szybko wychodza z organizmu, jednak bajzel zostaje.
Powidoki i haluny o kwestia zaburzenia melatoniny i glu.
Melstonina syntezowana jest m.in w jakiejs czesci oka.
Plus rozbity glutaminian ktory tez czesciowo rozbija wzrok (prof vetuliani o tym pisal w artyluke o memantynie)
To nie moj wymysl. Kilka osob juz pisalo, ze skoro serotonina regeneruje sie ok miesic to jakim cudem chlory ledwo klepia po miesiacu?
Przy mmc problemu nie bylo. Wychodzily dlugo i stopniowo. Tu wychodzi subst expresowo.
Problmem jak pisalem jest tez masowo pakowane benzo czy ujowy styl zycia.
Podpadtrz na rozowym temat o bmc. Kto leci na stimach lub experymentuje raz na x tyg nie ma problemu.
Anajciekawszy jest wpis typa co wrzucil 100mg ktoregos i byl dramat. Po kilku dniach wrzucil cmc i bylo ok.
Ktos stwierdzil, ze wyglada to tak jakby chlory blokowaly serotonine.
Zwlaszcza 4cmc blokuje tolerke na cala reszte. Choc i 3cmc przy Dluzszej suplementacji ma te tendencje
Calyczas zmierzam do jednego-przy cmc potrzebny jest impuls ktory je powoli wybije z organizmu. U mnie problemem byl tez brak wit z gr B.
Glupi kwas foliowy mnie pierwsze dni detoksu oglupial.
Okazuje sie, ze wplywa on na przepuszczalnosc blon komorkowych.
A nadmienie ze miedzy chlorami czulem sie doskonale.
Dopiero powolne wlaczanie supli wyciaglo wszystko.
Wszystkie braki i caly syf.
Suple i inne bk... cokolwiek serotoninowego a nie bedace cmc to jazda...
Teraz to jeszcze ok 3-4tyg solidnego detoksu.
Ziol to mam na pol zycia a szyszek chmielu, rumianku na miesiace.
Do tego rodiola, bacopa, ginkgo, kurkuma i "stimy" typu zielona herbata, zielona kawa, zen szenie, yerba, guarana i jakies dziwne klacza ktorych nazwe ciezko powiedziec.
Czy to oznacza, że sklepy będą się wyprzedawać z zapasów i bedzie mozna kupic ciekawe ilosci za ciekawą cene? :)
Liquid - moim zdaniem to jest pierdolenie że się oczyściłeś totalnie przed kolejnym spotkaniem z b-k. Przeczytaj uwaznie co randomuser mówi w kwestii tolerki, bo to akurat prawda.
Trochę krytycznego spojrzenia. Nikt na forum nie jest bezbłędnym mówcom - niektórzy mają rację w pewnych aspektach, ale w innych już pierdolą głupoty.
Jako politoksy tylko raz w życiu miałem serio poważny detox, który pozwolił mi na poczucie magii jaką ma w sobie niewątpliwie 4-CMC. Kiedy przerzucałem się na tę substancję bezpośrednio po 3MMC nie czułem nic. Wystarczyło 3 miesiące przerwy od WSZYSTKIEGO (noo może pod koniec tych 3 miesięcy piwka i wódka trochę) i niektóre sorty wypierdalały mnie w kosmos.
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.