Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
Poźniej dorzutki już leciały żeby se poprawić.
Pierwsza dawka 14:40 , ostatnia 16:25 (razem 5 wrzutek, nie planuje więcej)
Dawki niewielkie dorzucane co ok 20 min. Działanie słabe, lekkie, zapewne też dlatego że opio działa. Muzyka wchodzi nie najgorzej ale szybko zaczęła mnie denerwować. Odczuwam też że NEP rzucił mi się na oczy (ciężkość i rozmazane widzenie), puls jak narazie jest w miarę czyli 95, za to głowa pobolewa od czasu do czasu.
Natrafiłem na zachęcający artykuł na pewnej stronie o tematyce narkotykowej na temat NEPa.
Jest tu ktoś kto jadł prawilnego pentka za jego legalności i obecnego NEPa i może potwierdzić że to NEP jest mocniejszy tudzież lepszy od pentka?
Nie zjadłem dużo pentedronu bo jedynie z 5g ale nie wspominam najgorzej, zawsze szedł na melanżu z alkoholem i źle nie wspominam.
Jeśli to jest 2razy mocniejsze od pentka to przecież prze kozak musi być, sam pentek mnie potrafił porobić i zamienić w ketonową zwierzynę.
Martwię się tylko o kardio bo pentek trochę wjeżdzał, jak to wjeżdza bardziej to ciężko będzie dobrać dawkę tak żeby się dobrze porobić i nie wymęczyć pikawy.
Fuzja - D5
08 maja 2017Dersu Uzala pisze: @serotoninowy
apropos nepa - ten skurwol zafundowal mi najgorsza zwale jesli chodzi o obecne erceki - cos jak po pencie , kardiozwala, drgawy i te sprawy. Gieta na szybkiego zrobilem. Dobre to gunwo jednak trzeba sie pilnowac
Chyba że na podkładzie benzo da radę się fajnie pobawić?
I jak z paranojami po zjedzeniu na szybko tego gieta u Ciebie?
Aha no i jak oczy po tym? Bo po pentku rozjebane jak żaba na autostradzie
Proszę o scalenie.
Owszem mialem jazdy ale bez porownania lzejsze niz po piro. Bardziej mnie martwily fizyczne sajdy czyli dretwienie nog ale mozna to zrzucic na karb siedzenia i waporyzacji przez dlugi czas w jednej pozycji hehe poza tym skurcze tiki dusznosci nie zrozumcie mnie zle - caly czas uwazam ze to zacny keton, z tych "prostych" chyba najlepszy, krysztalu jeszcze nie testowalem czekam na opinie innych.
Notabene zawsze mnie dziwila domniemana sadzac po dlugosci watku niska popularnosc nepa, wg mnie to cos spodoba sie fanom nieodzalowanego pentedronu oraz czesciowo wypelnia luke po bufie - w malych dawkach i nebie, jako rekreacxjny stim. zapobiegawczo tak jak pisalem benzo plus captopril wegle nawadniac sie oraz jakas gimnastyka bo wkreca niezle mozna siedziec godzinami
reasumujac polecam, przy zachowaniu ostroznosci. stawiam znacznie wyzej od hexena, chyba go nie tkne wiecej tak mnie uposledza no ale tu dziala zasada it works better when you are already retarded o czym mozna poczytac na pubmedzie w K. Pacek, J. Baltyushkina, H. Clinton "Observed erratic behaviour in rhesus monkeys after self-administration of n-ethyl hexedrone"
a oczy sorry nie wiem nie zwracalem uwagi testuj obserwuj opisuj
Dodano akapity dla czytelności | 909
niemniej o ile nep potrafi utyrać ciało o tyle jest nader przyjemny dla ducha: dobra jakościowo stymulacja, brak aż takiego parcia na dorzute(przynajmniej w moim wypadku), nieschizogenny, ogólnie rzecz biorąc, rzecz słaba dla ciała, ale nienajgorsza dla ducha.
PS. pentek był lepszy od nepa, mniej uboków, bardziej satysfakcjonująca faza, czas działania dłuższy, ale z braku laku
04 maja 2017jokerr pisze: NEP to jest wersja etylowa pentedronu i analogicznie Erylowanie poteguje sile ,gdy juz troche przyzwyczaisz sie z rozsadkiem i innymi bhp w badaniach efekty uboczne nie doskwieraja ale to prawda x2 mocniejsze od dobrego pentka obecne sorty sa w miare wjazd powyzej pewnej dawki na serce i pluca.Jak ktos nie szaleje to NEP nie zaszaleje z toba. :yay:
Po N-etyl mozna podpiac wieke innych wersji penta:
Np. N-ehyl-4methyl-pent itd
Dolozenie etylu to dorzucenje wegla i zwiazek sie zmienia.
Chyba ze sie myle -post do usuniecia
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/zrzut.jpg)
Biały popiół vs. czarny popiół: Prawda o wskaźnikach jakości konopi
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/a12a216cf97460608e37260bc2663020f9aa0a82.jpg)
Dlaczego Portugalia może być europejską stolicą medycznej marihuany?
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/aptekadyzurna.jpg)
Rewolucja w receptach na opioidy przyniosła skutek? Przepisy miały uderzyć w receptomaty
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/ayahealth.jpg)
Ayahuasca a zdrowie psychiczne: Przełomowe wyniki największego badania
Badanie opublikowane w prestiżowym ournal of Psychoactive Drugs objęło ponad 7,500 uczestników z całego świata i wykazało, że częste używanie ayahuaski wiąże się z niższym poziomem stresu psychicznego oraz wyższym poczuciem dobrostanu. Kluczowe okazały się takie czynniki, jak intensywność doświadczeń mistycznych, wglądy osobiste oraz wsparcie społeczności. W tym artykule przedstawimy kluczowe wyniki badania oraz wyjaśnimy, dlaczego ayahuasca budzi tak duże zainteresowanie naukowców i osób szukających alternatywnych terapii.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/politie.nl_.jpg)
Narcos Holandia. Rekordowa liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych
O ponad 10 proc. wzrosła liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych – informuje holenderska policja. W 2024 r. wyeliminowano aż 167 takich przybytków. Dla porównania w Polsce w tym samym roku odkryto 85 przestępczych laboratoriów. Wzrasta też liczba składowisk nielegalnych odpadów po produkcji narkotyków, zagrażających środowisku.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/alkoupadek.jpg)
Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów
Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.