Flubromazolam (RC) - wątek ogólny
"Gdyby ilość pieniędzy, jakie masz, zależała od tego, jak traktujesz innych ludzi, bylibyśmy milionerami."
Tupac Amaru Shakur :heart:
Na "wojnie z narkotykami"
Od ich zażywania umiera tysiące ludzi. Budzą silny sprzeciw osób o konserwatywnych poglądach. Równocześnie badania pokazują, że psychodeliki pomagają w leczeniu depresji, PSD, uzależnień i lęku związanego ze śmiercią. W książce o przewrotnym tytule: "Czy psychodeliki uratują świat?" Maciej Lorenc o narkotykach rozmawia z ekspertami.Komisje Izby Gmin chcą, by posiadanie narkotyków było legalne
Już dwie komisje Izby Gmin - komisja ds. Szkocji oraz komisja zdrowia i opieki społecznej - apelują o zmianę podejścia do walki z z narkotykami i dekryminalizację posiadania niewielkiej ilości narkotyków na osobisty użytek - informuje Sky News."Gdyby ilość pieniędzy, jakie masz, zależała od tego, jak traktujesz innych ludzi, bylibyśmy milionerami."
Tupac Amaru Shakur :heart:
Uwaga! Użytkownik kapitanxsova nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
Mój zakup był po to, by ratować się w nagłych wypadkach jak przedobrzenie stim/lsd, ale chcę zapytać czy rekreacja wchodzi tu w grę? W przeszłości 5 tabletek ksanaksu :) było spoko, ale mnie nie wciągnęło.
rekreacyjnie to średnio z tym, dupy nie urywa
dodam, że nigdy nie przesadzam, czyli jem 0,4 na imprezie a nie 2g, a kwach to listek/półtora a nie 4 :P
Nie cytuj posta znajdującego się bezpośrednio przed Twoim, wycięto cytat - Reisende