Odwrotni agoniści receptorów histaminowych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 7 / / 0
(moderatorze drogi-dlaczego odrzucasz moje posty? wiem że ostatni post był w listopadzie, ale nie jest to necro thread i nie ma innego to rozmowy o tym dragu)

więc w piątek 9 dni temu wziąłem 1500 dmh w postaci aviomarin. co się równa 750 dph. Było strasznie-pająki, owady GłOSY, etc. i te haloony utrzymały się przez kilka dni(hppd? psychoza?)

tak czy inaczej, właśnie biorę 2000mg co się równa 1000 dph...boję się, ale chce to hppd a poza tym 02. 22 to urodziny mojej waifu i nie widzę żadnej lepszej metody na świętowanie..hahaha
https://www.youtube.com/watch?v=XzkclEo-B34
  • 1345 / 147 / 8
w mikach opio i benzo używam Aviomarinu. po 2 już mam jakieś cienie, przedmioty jakby się poruszały, podobnie mam po zolpi
będąc nagrzany po miksie przysypiałem. wyczułem moment w którym jeszcze się nie śpi i myśli przechodzą sen. po prostu byłem świadomy w tych momentach, fajnie uczucie :-D
avio dobre tylko do miksów w dawkach terapeutycznych.
Używaj @cbsz jeżeli chcesz bym odpisał

"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
  • 3406 / 534 / 0
2 tabsy avio tak ? do ile benzo jak na twoją tolerkę ?

scalono - Reisende

200mg + wódeczka = muzyka wchodzi błogo :), dorzuciłem następne 200mg :*)

@edit

porobiło jak xtc, tylko trochę inaczej.

scalono - Reisende

Ale zrobiło, jak połączenie opiatów i xtc.

https://www.youtube.com/watch?v=hszZmFRPqx8 :heart:

Chyba sobie jeszcze dorzucę pół klona.

@edit

A suchara mam takiego że słowa nie mogę wydusić xD
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 3454 / 1116 / 0
polymerases pisze:
Ale zrobiło, jak połączenie opiatów i xtc. […] Chyba sobie jeszcze dorzucę pół klona.
Z cyklu "faza dla bidy"?

Jakie XTC, jakie opiaty? Dimenhydrynat jest sam w sobie dysocjantem/deliriantem i ogólnie wywołuje beznadziejne halucynacje i stan ten bardzo trudno nazwać euforią, zwłaszcza kiedy masz wrażenie, że Twoje nogi wyskoczą za okno (akatyzja), a po Tobie łażą insekty.

tnij cytaty - surv
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 3406 / 534 / 0
No tak zadziałało, bynajmniej takie miałem uczucie na tripie(dodam, że zero halucynacji, jedynie jakieś smugi itp. także nie wkroczyłem na poziom deliriantów na tym związku)

Równie dobrze można powiedzieć o DXM, że jest dyso a w mniejszych dawkach działa miedzy alko a MDMA. - a z dodatkiem alko to już wgl, nawet przebija XTC, o czym kiedyś się sam przekonałem.

"W małych dawkach działanie DXM można przyrównać między alkoholem a MDMA. Można lepiej rozumieć dziejące się dookoła wydarzenia. Jest się bardziej pobudzony (jak po kofeinie). Można czuć zjednoczenie z otaczającym Cię światem. Zdarzają się mdłości, można czuć swędzenie. Dziwnie czuć grawitację."

To dlaczego dimenhydrynat nie może działać też inaczej ?
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 23 / 1 / 0
Jaka dawka dexa + dmh zeby przyjemnie bylo sobie sluchac muzyki i zeby w miare normalnie ogarniac (to znaczy nie zapadac sie w tripa)
co powiecie na
200mg DXM + 30mg DMH
150mg DXM + 45mg DMH

?

no po prostu na dobre samopoczucie, zeby nie przesadzic
Uwaga! Użytkownik Chillmix300 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1876 / 193 / 0
Ma to jakiś potencjał uspakajający/zbijający stimy kiedy nie ma czym się posiłkować?
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 3454 / 1116 / 0
Nie, podbija psychotyczne odczucia.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 216 / 39 / 0
Czy ktoś się może wypowiedzieć w jakim stopniu 100mg zaburza zdolność uczenia itd. czy np po kilku godzinach zdolność do syntezy acetylocholiny wraca do normy całkowicie?
Bo z tego co ogarniam to avio niby ogłupia a trochę to problematyczne bo mi jest ono często potrzebne.
GŁOSUJ NA PARTIE RAZEM JEŚLI CHCESZ DEPENALIZACJI, NIE KUPUJ NIC Z AKCYZĄ!
  • 95 / 4 / 0
Zrobiłem mały research i wygląda na to że podczas działania nauka jest o wiele utrudniona. Co do wpływu na późniejszą naukę, nie znalazłem informacji
scalono - aire
Czy dimenhydrynat jest bardzo toksyczny? Czy są jakieś prace na ten temat? Wpływa znacząco na zdrowie?
Żałuję, że zacząłem i żałuję, że nie kończę. Kurwa, w cholerę mnie to kręci
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.

Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.