Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 4894 / 853 / 0
2cmc.png
1-(2-chlorofenylo)-2-(N-metyloamino)propan-1-on

Nigdzie nie moglem znalezc wzoru strukturalnego ale nie trudno sie domyslec jak wyglada, jesli admin moze prosze o wklejenie. Malo info w necie , podobno bardziej speed niz euforia podobne do speedujacych sortow 3mmc. Substancja ma byc zbanowana prawdopodobnie w niedlugim czasie, moze ktos testowal od nas z forum.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 12 marca 2016 przez surveilled, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 124 / 15 / 0
Jeśli to będzie podobne jak 2mmc vs 3mmc

to to całe 2 cmc to jedno wielkie gówno trzymające krótko i tylko dające chęć na dorzutę

wątek do przeniesienia w związku z powstaniem "halokatynony"

Major Kocięba Powiada:
KOCHAM WAS MISIACZKI KOCIACZKI I KETONOWE ROBACZKI
  • 90 / 1 / 0
Brał ktoś ? Jaki stosunek wydajności do 4cmc ?
  • 56 / 5 / 0
0-CMC
Nieprzeczytany post autor: Billy66 »
Na jednej ze stron jest w ofercie 0-CMC, produkt opisany jako zamiennik 4MMC znacznie lepszy od 3/4CMC. Starałem się wyguglować ten produkt jednak nie znalazłem żadnej informacji na temat działania.

przeniesiono do odpowiedniego tematu - WRB
Born to lose - live to win! Motorhead!
  • 1121 / 153 / 0
Re: 0-CMC
Nieprzeczytany post autor: WRB »
0-CMC to 2-CMC.

btw skoro 2MMC jest kupą to już tym bardziej musi być..
"Nieśmiertelny jak Ciro Di Marzio"

Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
  • 56 / 5 / 0
Co za czasy. Chcesz się naspawać a jedyne co możesz zamówić to jakiś totalny shit. Chyba zostaje jedynie SR3
Born to lose - live to win! Motorhead!
  • 692 / 70 / 0
SR3? 2-mmc nawet mi sie spodobalo za drugim razem. Taki koks tylko ze bez serotoniny.
BKiHKAL - Beta Ketones I Have Known And Loved: Fuck You α-PVP %-D
  • 1676 / 106 / 0
WRB pisze:
0-CMC to 2-CMC.

btw skoro 2MMC jest kupą to już tym bardziej musi być..
bo jak nie ma dobrej syntezy na rymku to potem tak jest.
Pisalem w sprzedawcach kto mial legit 2mmc ten latal na trym LEPIEJ niz na 3mmc.
Wiecej dopaminy i latasz jak wsciekly.
Dawki i dzialanie byly inne niz przy 3mmc.
Zaraz po ubieglorocznym banie mial to pewien vendor i potezna ilosc poszla w krotkim czasie.

Co do tematu matiguzior wielki brat widzial co pisales.
i to nie ja wyjasniam oznaczenia a podreczniki do chemii.
http://zcho.ch.pw.edu.pl/dyd_tech12.pdf
przyklad powyzszy podrecznik strona 8
przy czym to nie 0 (slownie zero) a O (slownie o jak orzeszek wiec kazde ORTO bedzie O jak orzeszek o-cmc orto cmc., o-mmc orto mmc)
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1141 / 116 / 0
Dzięki za infO, wielki bracie ;)
Uwaga! Użytkownik Static nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 235 / 28 / 0
Wiec faktycznie jest to lepsze od 3 i 4 cmc czy jest to badziewie?
ODPOWIEDZ
Newsy
10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.

Masowe ilości kokainy na masowcu. Kucharz w areszcie

Blisko pół tony kokainy o wysokiej czystości przejęły argentyńskie służby na masowcu Ceci w porcie rzecznym San Lorenzo. Do udziału w przemycie przyznał się okrętowy kucharz.