Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji czwartej – np. 4-HO-MET, lub psylocybina.
ODPOWIEDZ
  • 3406 / 534 / 0
@WonszKryty

Pytanie teraz kiedy brałeś DOC'a bo jeśli dawno, to rzeczywiście zapytanie nie ma sensu, jest masa czynników od których zależy czy będziesz miał taką samą euforie, lepszą czy gorszą, że lepiej nie pytać, - zjeść i przekonać się samemu(dać info).
Ostatnio zmieniony 31 maja 2016 przez polymerase, łącznie zmieniany 1 raz.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 3406 / 534 / 0
do usunięcia
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 8 / 2 / 0
Moja druga proba z Miptem tym razem deczko wiecej jakies 30 35 mg tym razem dzialanie inne spodziewalem sie tej eufori co za pierwszym razem tzn myslalem ze bedzie wieksza ale dzialanie poszlo bardziej w strone psychodeli momentami bylo troche bad tripowo ale zalagodzilem sprawe wesola muzyką...dzialanie przy tej dawce to okolo 4 5 godzin...polecam obejzec jakas komedie wylew nie z tej ziemi..jak najbardziej ciekawy trip polecam
  • 5 / / 0
20mg homipta +50ml green dragona(2g/100ml) cholernie ciężka psychodela obraz w hd przechodzący w 3d wszystkie odgłosy odczytywane ze wszystkich stron cos jak 5.1. Bez doświadczonego opiekuna ciężko ogarnąć swój pobyt %-D s&s majowy ciepły dzien z bliską osobą, dodam ze myślami tworzenie i modyfikowanie fraktali było cudownym przeżyciem, polecam jak najbardziej
  • 261 / 2 / 0
HumanMind pisze:
Jesteś chyba jedyną osobą w internecie która opisuje połączenie moklo z 4homiptem, na dodatek wszystko brzmi tak pozytywnie :)
Chcę spróbować tego miksa, mam nadzieję, że serce nie będzie się buntować (wg wiki mao-i z tryptaminami to niebezpieczne połączenie).
W razie czego będę się ratować benzo ;)
Sorry, że tak późno odpowiadam ale zaglądam tutaj bardzo rzadko. Nie sądziłem, że ktoś kiedyś będzie czytał moje wypociny (eh kiedy to było), a tym bardziej je cytował. Chyba byłem wtedy trochę innym człowiekiem. Aż łezka się w oku kręci jak sobie przypominam tamten okres czasu %-D
Jesteś chyba jedyną osobą w internecie która opisuje połączenie moklo z 4homiptem
Wtedy łączyłem wszystko ze wszystkim co było na stanie :-D żyję i mam się wyśmienicie. Ale ostrożności nigdy za wiele. Raz prawie przejechało mnie auto bo postanowiłem położyć się na środku ulicy (była noc, upał, gwieździste niebo - ja po srogiej dawce 5-meo-mipt i pewnie kilku innych rzeczy m.in. clona #pdk) ale na szczęście mnie zauważył i wyhamował. Co więcej autem jechał mój kolega który grzecznie zaprowadził mnie do domu prosto do łóżka.
na dodatek wszystko brzmi tak pozytywnie :)
Pisane na gorąco hehe
Chcę spróbować tego miksa, mam nadzieję, że serce nie będzie się buntować
Nie wiem na ile wiarygodnym/czystym materiałem dysponujesz, ale wszystko jest kwestią dawki. Ja miałem wtedy sporą tolerkę także nie radzę się sugerować ilościami jakie przyjmowałem. Nigdy nie mierzyłem sobie ciśnienia ale puls zazwyczaj był lekko przyspieszony. Zaznaczam też, że większość tripów spędziłem będąc częściowo w ruchu, jeżdżąc na rowerze. Naprawdę polecam, szczególnie na początek tripa, na ciasny sweterek jeśli wiesz o czym mówię :-)
W razie czego będę się ratować benzo ;)
:zzz:
  • 420 / 43 / 0
Dwie próby z tą substancją mam za sobą. Cztery tygodnie temu rozrobiłem 250 mg leśnego sortu z grudnia i przyjęte 32.5 mg zaserwowało mi +++ z długą stazą w ++++. Dwie godziny trwał peak, ok dwie godziny afteglow. Nie ukrywam jeden z lepszych tripów jakie mi się przydarzyły. Zero bl czy jakichkolwiek oznak intoksykacji u współtripujących.
Wczoraj ok 22.5-25mg, pod koniec doświadczenia z ruta stepowa, nie dało nawet namiastki tego co za pierwszym razem. Całość znowu zamknęła się w ramach czterech godzin ale było to doświadczenie z pogranicza ++/+++. Niestety tym razem wazokonstrykcja dała się nam wszystkim odczuć. Sciśnięty żołądek jak i lekkie mdłości utrzymywały się przez prawie cały trip. Trochę pomagały blanty ale dodatkowo wkradało się zamieszanie spowodowane miksem :)
Uwaga! Użytkownik vlkodlak nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 21 / / 0
Mam za sobą trip na 60-70 mg 4-HO-MiPT. Zanim sami zlinczujecie - tak, jestem idiotą.

Żyję, bo piszę tego posta. Ale wtedy umarłem, ego wyjebało gdzieś na drugi koniec wszechświata. Wrażenia cielesne jak orgazm x1000, visuale przepiękne, wzorki jak z Comic Sans, euforia na poziomie apogeum, nie sądziłem, że istota ludzka może czuć taką przyjemność. Odbiór dźwięków cudo, chociaż bywało jeszcze lepiej. I tak z dwie godzinki. Następne dwie to umieranie, żegnanie się z najbliższymi w myślach. Leżałem z zamkniętymi oczami i chciało mi się ryczeć. CEV brak, bardziej różne "wizualne wyobrażenia". Czułem jak moja linia życia wygasa, a gdy to już zrobiła to wyjebała znowu pełną parą, bad trip się skończył, a ja w błogostanie trwałem jeszcze jakąś godzinkę.

Ogólnie polecam, ale na "zdrowych" dawkach :D
  • 24 / / 0
Czy w razie przesadzenia z homiptem można zamiast benzo użyć u47700?
Your fears can disappear, but they can also enlarge. Would you try?
Wiedza podstawową wartością.
  • 349 / 8 / 0
Opio bardziej spłyci faze niż ją zabije chociaż ja i tak wolałbym benzo. Ogólnie nie wiem czy syntetyczne opio dobrze działa z tryptaminami. Bo np. na afterglow po homecie dobry mak fajnie robił ;] Ale w tym temacie niech wypowie się lepiej ktoś ogarnięty ;-)
  • 367 / 7 / 0
Niktinic pisze:
Mam za sobą trip na 60-70 mg 4-HO-MiPT. Zanim sami zlinczujecie - tak, jestem idiotą.

Żyję, bo piszę tego posta. Ale wtedy umarłem, ego wyjebało gdzieś na drugi koniec wszechświata. Wrażenia cielesne jak orgazm x1000, visuale przepiękne, wzorki jak z Comic Sans, euforia na poziomie apogeum, nie sądziłem, że istota ludzka może czuć taką przyjemność. Odbiór dźwięków cudo, chociaż bywało jeszcze lepiej. I tak z dwie godzinki. Następne dwie to umieranie, żegnanie się z najbliższymi w myślach. Leżałem z zamkniętymi oczami i chciało mi się ryczeć. CEV brak, bardziej różne "wizualne wyobrażenia". Czułem jak moja linia życia wygasa, a gdy to już zrobiła to wyjebała znowu pełną parą, bad trip się skończył, a ja w błogostanie trwałem jeszcze jakąś godzinkę.

Ogólnie polecam, ale na "zdrowych" dawkach :D
Ja jaam po tyle trypamin ale inni po 30 mg maja jazde zycia mocniej niz po grzybach tak czysciej niz łyse :D
Uwaga! Użytkownik wujciodobrarada nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy

Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.