Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 2428 / 90 / 0
2-MEC ; 2-Metyloetkatynon
2mec.gif
IUPAC: 2-(ethylamino)-1-(o-tolyl)propan-1-one

Skoro na rynku od jakiegoś czasu można nabyc 3-MEC no to i pszyjszła pora na kolejnego zapewne chujowego modyfikacja w postaci 2-MEC.
Bardzo ale to bardzo wontpie w to że ten keton okaze sie klepliwy ale zakładam wontka bo wlasnie pojawilo sie w sprzedaży , nie u nas ale znając zycie to zapewne znajdom sie jacyś głupcy którzy to wprowadzom u nas heh. No ale mogje sie mylić niech wypowie sie ktoś kompetentny na ten temat.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2428 / 90 / 0
Tez tak myśle, aczkolwiek nie pogardziłbym jakis samplem jakby w lapska mi fpadł coby dopisać do CV , no chyba ze siem mylem i w tym ketonie jakims cudem drzemie potencjał :blush: ale kupować to w cimno? :huh: za chuja tego nie kupiłbym...
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 163 / 5 / 0
Re: 2-MEC
Nieprzeczytany post autor: wenki12 »
juz 3mec byl w hooy niedobry
  • 75 / 5 / 0
Miałeś cienki sort
250mg clonazolamu-weed
  • 44 / 2 / 0
Ktos cos jeszcze na temat tego zwiazku? Chyba slabiak jakis skoro wisi temat od 2015 a tu postow jak na lekarstwo...
Jaka droga podania najlepsza?
Ile to trzyma i czy wogole kopie?
Leci do mnie sampel wiec po weekendzie napewno cos skrobne ^_^
:huh: :huh: .....powiedzialem to czy tylko pomyślałem...? :huh: :rolleyes:
  • 1893 / 179 / 0
przepłuczka z kota pewnie klepliwsza
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.