Homologi, izomery i pochodne dimetoksyamfetaminy.
Więcej informacji: DOx w Narkopedii [H]yperreala, TMA w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2876 / 99 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
zależy, większość ludzi jeden karton wymiata i to ładnie
niektórych porządnie może zrobić i pół kartona - naprawdę bardzo dużo zależy od organizmu
na I raz bez dodatków śmiało możesz wrzucić cały karton ale lepiej żeby ktoś cie pilnował - można samemu niezłej psychozy dostać, zależy jak wrażniwy będziesz na te substancje
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 2876 / 99 / 0
Właśnie wrzuciłem do działu "Miksy" swojego TR'a z DragonFly'a jak ktoś jest zainteresowany działaniem tego papiera to zapraszam do przeczytania ;-)
"Czuję się gwiezdnie"

• 124 / / 0
Nieprzeczytany post autor: John »
Jezus pisze:
ten papier strasznię męczy ( 1 i 1/3 papiera + 300mg dex + palenie) -
pierwsze efekty widać już po godzinie, lecz moc cały czas rośnie przed conajmniej 5 godzin, ogólnie trip trwał u mnie przez ok 15 h i efekty widać było jeszcze wiele godzin po tym
bez szans na zaśniecie przez długi czas mimo wielu godzin bez snu i psychicznego wyczerpania
A jak by tak dożucić działkę kodeiny jak już faza zacznie robić się męcząca? Ostatnio koda zadziałała na mnie nasennie lepiej od stilnoxu.
  • 40 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Sen »
Mnie po jednym papierze trzymało ponad 15 godzin, z czego do ok. 10 godziny były maksymalne efekty, potem zaczynały powoli schodzić. Rzeczywiście, po kilku godzinach byłem już psychicznie wykończony, ale ogólnie jestem zadowolony z tripu, chociaż Ważka nieźle skopała mi dupę.

Wydaje mi się, że trudno z czymkolwiek porównać Dragonfly, dziwna rzecz. Nie brałem LSD, ale z grzybami Fly ma niewiele wspólnego.
Uwaga! Użytkownik Sen nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 34 / / 0
Nieprzeczytany post autor: emcepence »
Myslisz, ze nikt nie probowal? Odpowiedzia jest brak odpowiedzi
  • 308 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: kolik »
Ja tam tego nie brałem,ale można się domyslać że to BrDFly - spośród substancji,którymi jest sens nasączać kartony najpopularniejszą i (jeszcze) legalną w Polsce jest właśnie to. Opisy działania tych kartonów są bardzo podobne do TripRaportów na erwowidzie i lycaeum w dziale BrDFly,ale to ciągle tylko nasze domysły. Fajnie by było żeby jakiś chemik zaprzyjaźniony z Hipem podjął wyzwanie sprawdzenia tych kartonów :-)
                  ~O~
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
E no akurat ja LSD nie próbowałem (bo nie miałem okazji :D) :P
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 2876 / 99 / 0
Z tego co czytałem to tylko 1 rzecz umożliwia zaśnięcie na tym - pigułka gwałtu %-D
"Czuję się gwiezdnie"

• 213 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: syncro »
Któraś konkretnie, czy byle jaka? Troche tych "pigułek gwałtu" jest.
Uwaga! Użytkownik syncro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 545 / / 0
Nieprzeczytany post autor: nicze »
Jezus pisze:
Z tego co czytałem to tylko 1 rzecz umożliwia zaśnięcie na tym - pigułka gwałtu %-D
predzej opiaty
– Czyż życie nie rozczarowuje? – Tak.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Brazylijskie służby znalazły narkotyki na polskim statku. Ponad 100 kg kokainy

Brazylijska marynarka wojenna ujawniła na polskim statku "Polsteam Łebsko" 134 kilogramy kokainy. Narkotyki miały zostać przetransportowane do Maroka. Wiadomo, co dalej z polskim masowcem

Wielkie wieści dla inwestorów w konopie! Czy legalizacja w USA jest nieuchronna?

W szybko rozwijającym się świecie konopi liderzy przemysłu kanadyjskiego odczuwają ból niespełnionych oczekiwań. Cztery lata po tym, jak Kanada przyjęła legalizację rekreacyjnej marihuany, firmy takie jak Tilray Brands zmieniają strategie w obliczu zmieniających się fortun.

Były adwokat wśród podejrzanych o handel tabletkami do produkcji metamfetaminy

Wśród 36 podejrzanych o handel tabletkami z których można wyprodukować metamfetaminę są prawnicy i farmaceuci. Zarzuty kierowania grupą przestępczą ma były ostrowski adwokat Michał D. Śledztwo w tej sprawie trwa ponad 4 lata i nie zakończyło się jeszcze, bo - jak tłumaczą śledczy - jest skomplikowane.