Napój o działaniu psychodelicznym, zawierający DMT – sposoby przyrządzania, opisy rytuałów, rady i wątpliwości.
Więcej informacji: Ayahuaska w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 9 / / 0
Ostatnio przy porządkach znalazłem składniki do ayahuaski, które mi zostały jeszcze z 2009 roku kiedy je kupiłem. Sądzicie że po zrobieniu będzie jeszcze działać? Albo chociaż samo MAOI?
  • 38 / 9 / 0
Alkaloidy w ziołach są podobno w postaci soli (a konkretnie winianów), więc jest to bardzo trwała postać. Jeśli tylko surowiec nie został zawilgocony to powinien być w 100% skuteczny.
Mój publiczny klucz PGP
  • 9 / / 0
Wielkie dzięki za odpowiedź! :) Nawet nie wiesz jak mnie teraz rozochociłeś do spróbowania w Nowym Roku ;)
  • 9 / / 0
Jeszcze jedna rzecz. Samego MAOi mam mało. Czy to da się w Polsce gdzieś kupić? Przy czym nie mam na myśli roślinnego, tylko takiego aptecznego choćby.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów

Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.

USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.