Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
Inne nazwy:
- 1-(benzo[1,3]dioksol-5-ylo)-2-pirolidynyloheksan-1-on
2-pirolidynylo-3',4'-metylenedioksyheksiofenon
Jestem bardzo ciekaw tego związku - na bazie podobieństw i różnic w profilach działania MDPV, alfa-PVP i alfa-PHP wnioskuję, że może to być godny następca MDPV, acz nie tak euforyczny. Podejrzewam, że jego moc i czas działania będą podobne do MDPV, tak więc gdyby ktoś to testował to radzę zaczynać od miligramowych dawek i zdecydowanie doustnie. Niech Wam nawet przez myśl nie przechodzi próba waporyzowania, wiecie co się dzieje po wapo alfy, a alfa to pikuś przy MDPV.
Gdyby ktoś próbował to dajcie znać :)
do tego czytajac o MDPV
dodajac do tego opcje PHP
widzę w tym szatana we wlasnej osobie
szczeze mowiac mam motylki w brzchu czytajac / patrzac na wzor
nie wyobrazam sobie konsekwencji uzycia tego
No zobaczymy. Więcej nie piszę, czekam na testy. Mam nadzieję, że substancja zawita w Polsce. Na pewno będzie lepszą opcją niż modyfikacje polegające na dalszym wydłużaniu łańcucha (wszelakie PV-8, PV-9) czy tworzeniu dziwnych analogów (3,4-diMeO, 4-MeO, 4-F itp.)
w swiecie polskich alfiarzy wątpie ze ktos bedzie sniffowal czy brał doustnie znajac zycie pewnie bedzie wrzucane do zarówki / pompki
testerem nie zostanę na pewno mam nauczkę po PHP
przy alfie php margines błędu ze tak powiem jest niewielki halucynacje i urojenia wystepowaly czasami juz po pierwszej i.v a biorac pvp trzeba bylo mocno przedobrzyć by taki stan wystapil
szykuje sie wersja "mocarza" dla userow RC`kow :retarded:
Niech Wam nawet przez myśl nie przechodzi próba waporyzowania, wiecie co się dzieje po wapo alfy, a alfa to pikuś przy MDPV.
Szykuje sie nowy wymiar porycia. Vendorzy bierzcie sie za to!
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
martwi mnie ta zmiana zamiast pentanu mamy heksan tak samo bylo "zrobione" z alfa-PVP na php a dzialanie diametralnie sie roznilo
Problem z fentanylem nas nie ominie i sami sobie z nim nie poradzimy…
USA może zaoszczędzić 29 miliardów rocznie dzięki legalizacji marihuany medycznej
Nowe Światło na Marihuanę: Badania potwierdzają jej rolę w walce z uzależnieniami.
10 skutecznych sposobów na odstawienie marihuany – przewodnik krok po kroku
Marihuana, choć przez wielu postrzegana jako substancja rekreacyjna, może znacząco wpłynąć na codzienne funkcjonowanie. Regularne używanie zioła bywa sposobem na relaks lub ucieczkę od problemów, ale w dłuższej perspektywie może prowadzić do uzależnienia psychicznego, zmniejszonej produktywności, a nawet izolacji społecznej. Z czasem, nawyk palenia staje się coraz bardziej obciążający dla zdrowia fizycznego i psychicznego, wpływając na koncentrację, motywację oraz ogólną jakość życia.
Illinois dopisuje kobiece choroby do schorzeń podlegających leczeniu medyczną marihuaną
Departament zdrowia publicznego Illinois (IDPH) rozszerzył listę schorzeń kwalifikujących się do leczenia medyczną marihuaną. Dopisano endometriozę, torbiele jajników, mięśniaki macicy i zaburzenia orgazmu u kobiet.
Bolesław Piecha: alkohol powinien być sprzedawany tylko od 10 do 22. Akcyza "może być wyższa"
W opinii byłego ministra zdrowia Bolesława Piechy, akcyza na alkohol "może być wyższa". Twierdzi, że dla dobra społeczeństwa napoje wyskokowe powinny być sprzedawane jedynie przez 12 godzin w ciągu doby. - Nikt rozsądny nie kupuje z jakieś bardzo ważnej okazji alkoholu po godzinie 23.00 - mówił w "Protokole Rozbieżności w TVP3 Katowice poseł PiS.