Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
fouc pisze:zwiększyłem sobie tylko ciśnienie domowymi metodami, skutecznie.
Akodeen pisze:jedyne co znalazlem na chacie pomocnego to kwas acetylosalicylowy. przeszło jak ręką odjął
Od kilkunastu lat wiadomo, że stosowanie kwasu acetylosalicylowego (ASA) w godzinach wieczornych powoduje obniżenie ciśnienia tętniczego, czego nie obserwowano podczas stosowania tego leku rano.
Kolejny idiota biorący aspirynkę do stymulantów. Naprawdę Was pojebało? Zrobicie sobie krzywdę kiedyś i żałować będziecie do końca życia (o ile nie zakończy się ono zbyt gwałtownie)
O*Men pisze:Bullshit- było mowione wiele razy na ten temat,sam nawet cos pisałem :rolleyes:fouc pisze:CentrumRzymu pisze:acard przy beta-ketonach był wiele miesięcy temu polecany w ramach harm reduction i rdu tutaj na forum w wątku o mefedronie, wówczas nikt tego nie kwestionował. oczywiście, zażycie połówki aspiryny było nadal tak samo głupie z mojej strony, ale twoja bezpieczna retoryka, w której cierpią tylko ci, którzy kurwa nie mają chęci czytać nie trzyma się kupy.
Pozdrowki.
ja jestem calkiem normalny a po mniejszych dawkach lapalem takie schizy (lezac na lozku, bedac jedynie sam w pokoju z wlasnymi myslami) ze to naprawde nie jest warte swojej ceny. ja bym ci doraadzil ze swojej strony tyle - podziekuj MDPV, dodaj ja do swojego Curriculum Vitae, ale pozegnaj aj raz na zawsze. szukasz bani? szukaj innej grupy/innych srodkow :)
Z góry zaznaczam, że nie jest to temat do przechwałek.
Szpanowanie swoimi zdolnościami do przesady, offtop itp będą karane warnami. Najlepiej nie piszcie tu napizgani.
W razie przedawkowania lepiej zapostować w sytuacje-kryzysowe.html
W innym wypadku knajpa beta-ketony-knajpa-t35751.html
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes
Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża
Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.