Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
wolisz zarzywać DXM:
w samotnośći
382
54%
w grupie znajomych
88
13%
z jedną, zaufaną osobą
177
25%
nie zarzywam DXM
56
8%

Liczba głosów: 703

ODPOWIEDZ
  • 63 / 2 / 0
Zdecydowanie w samotności. Podczas tripa najbardziej lubie się położyć i muzyka w uszach. W grupie jakoś sobie niewyobrażam, po prostu nie pasuje.

Wyobraź sobie, że 'nie' z czasownikami pisze się...
  • 3959 / 148 / 0
ja w malych dawkach dobrze sie bawilem w towarzystwie, dopiero wieksze, prowadzace do dysocjacji lepsze byly w samotnosci.
niedojebanie genetyczne
  • 1329 / 58 / 0
Prawda. Mała dawka DXM, zwłaszcza z trawą, robi bardzo towarzysko. Kolega stwierdził kiedyś, że to "coś pomiędzy alkoholem a pigułami".
A oto bazy na dalekiej orbicie ZIEMI i poza orbitą KSIĘŻYCA oraz na samym KSIĘŻYCU, które zbuduję sobie w przyszłości. LUDZKOŚĆ będzie słuchała wtedy MNIE
  • 60 / 2 / 0
Tylko w samotności. Mam zbyt ciężkie wejście substancji i jestem po niej mocno niekomunikatywny, fajniej jest sobie pokontemplować nad sobą, sensem istnienia i podziwiać CEVY.
  • 57 / 1 / 0
w samotności ew. z jedna zaufana osoba. w wiekszej grupie to dramat!
Benzofan
  • 32 / / 0
Jasne, że w samotności. W końcu to dysocjant. Inne substancje są do brania w grupie czy wśród znajomych.
  • 17 / / 0
Dysocjanty z reguły są stworzone do wnikania w wewnątrz siebie ,a obecność innych osób tylko to zakłóci ,ale mimo wszystko na tripie mocno ciągnie mnie do kontaktów z innymi ,rozmowa na fb sprawia ogromną przyjemność jednak mimo wszystko uważam to za złe posunięcia ,gdyż wiadomo nadawałem na całkiem innych falach :-D
Ale wiadomo grunt w tym ,że mi się miło pisało xD
  • 7 / / 0
Podziwiam za branie w samotności, u mnie to się nigdy dobrze nie kończy :D jak dla mnie najlepiej z jedną zaufaną osobą, aczkolwiek fakt faktem, strasznie to denerwujące jak ktoś kłapie tym pyskiem, rozprasza to bardzo. Ale tripowanie z kimś komu się ufa, w milczeniu, po prostu wchłonięcie się razem w ten stan bez zbędnego gadania, najzwyklejsze czucie czyjejś obecności - coś wspaniałego!
•●5-MeO-DMT●•
  • 36 / 2 / 0
Ja z kolei nie wiem, po co brać acodin z kimś? Osobiście nie potrafię po nim ani sklejać zdań, ani chodzić. Słuchawki, łóżko, zamknięte oczy i to jest dla mnie jedyny sposób na wykorzystanie dysocjantów. Chyba że małe dawki DXM rzędu 10 tabletek aco, zapalić coś i wtedy można być z ludźmi :)
Chętnie podzielę się wiedzą na temat różnych syntez - PW

Odpowiadam tylko na wiadomości szyfrowane !!!!!!!!!
  • 25 / / 0
Duze dawki w samotnosci, w mniejszych mozliwe towarzystwo
ODPOWIEDZ
Newsy
USA: Co czwarty kierowca, który zginął w wypadku, był pod wpływem marihuany

Nowe badanie przeprowadzone w stanie Ohio pokazuje, że ponad 40 proc. kierowców, którzy zginęli w wypadkach drogowych, miało we krwi THC – substancję psychoaktywną zawartą w marihuanie. Średnie stężenie było wielokrotnie wyższe niż poziom uznawany za bezpieczny.

Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.

Japończycy odkryli, dlaczego papieros pomaga przy wrzodziejącym zapaleniu jelita grubego

Palenie tytoniu związane jest z olbrzymią liczbą różnorodnych zagrożeń dla zdrowia. Są jednak sytuacje, gdy papieros pomaga. Tak jest na przykład w przypadku wrzodziejącego zapalenia jelita grubego. Nie od dzisiaj wiadomo, że papierosy przynoszą ulgę osobom cierpiącym na tę chroniczną chorobę. Naukowcy z japońskiego instytutu badawczego RIKEN odkryli mechanizm, który stoi za zbawiennym skutkiem dymka. Dzięki nim chorzy będą mogli poczuć ulgę, bez narażania się na choroby powodowane paleniem.