Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 34 / / 0
Najbardziej baniak ryje alfa-PVP, tuż za nią obstawiam pentedron. Mi najmniej szkodziło 3MMC. To oczywiście moja subiektywna opinia.
  • 15 / / 0
zdecydowanie alfa, gówno jakich mało, wygina i szyje ludzi
  • 5985 / 1237 / 43
O zapomnianym MDPV, nikt już nie pamięta ? Są ciekawe posty o waleniu w ciągach. Był mocniejszy od alfy i rył bardziej.
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 51 / 1 / 0
MDPV... Nie przypominaj mi człowieku...

Mówicie że 3mmc? Ryje najmniej?

Oczywiście raz czy dwa w miesiącu, nie odczujesz że Cie przeryło. Ale wiem po sobie że przez dłuższy okres czasu ruje i to nie tak wcale słabo.
  • 56 / / 0
U mnie najmniej 3mmc, najbardziej pentedron chociaz najgorsze zejscie to mialem po mefedronie.
  • 2278 / 278 / 3
Zdecydowanie brefedron najmniej ryje z BK. A najbardziej...? Jak dla mnie pentedron i alfa to ostre gówna o wątpliwych walorach rekreacyjnych, a dużych kardiozwałowych. Po 4-BMC nie miałem nawet podwyższonego pulsu...
Fenetylamina@tutanota.com
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
  • 567 / 53 / 0
Zgadzam się z iluminazim. 3-MMC potrafi dać się we znaki.
"Even the smallest person can change the course of the future"
  • 66 / / 0
Też po wielu próbach uważam , że bref. mi osobiście szkodzi najmniej, po alfie miałem za zejściu największy koszmar w życiu (dobrze że to był 1-raz, dlatego będzie też ostatnim)
  • 51 / 1 / 0
alfa i 3mmc(w ciągach) a najmniej wszystko mało ryje jeśli się nie przegina, najbardziej łagodne stany zjazdowe miałem po Etylofendiacie i tyle. Poza tym to są BK tutaj wszystko może poryć banie %-D
%-D Ciągle Mieszam Mieszaniny w Mieszanowie. %-D
  • 35 / 1 / 0
pentedron : ludzie dostają pierdolca.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.