Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 244 / 8 / 0
biorę tylko leki przeciwbólowe, a myślisz że DXM mniej szkodliiwe czy MXE, w takiej sytuacji ?
  • 1987 / 108 / 0
wyzdrowiej chłopie wpierw, potem planuj lotki. serio.
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3732 / 45 / 0
Z takim nickiem moze sobie dorzucic... czasami udawalo mi sie wyzdrowiec z grypy po dobrym tripie na DXM, MXE leczylam opiatowe skrety. Ale generalnie popieram zdanie scr.
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
  • 47 / / 0
Poza kwestiami bezpieczeństwa, tripowanie w takich warunkach nie jest wygodne. Nie idzie się skupić, choroba nadal będzie przeszkadzać i sam dojdziesz do wniosku, że nie było warto.
  • 68 / 6 / 0
Hej, nie pytajcie jak to się stało, ale przypadkowo do woreczka z około 500-600mg MXE wsypało mi się 80~ mg etylofenidatu
Jako iż powszechnie wiadome jest że dysocjanty + stymulanty to nie za ciekawe połączenie, to co mam z tym MXE zrobić? Wywalić do kibla, czy może jeszcze się jakoś nada do ćpania?
powyższa wiadomość to jedynie moja fantazja literacka
  • 5299 / 104 / 0
Oddzielić nie za bardzo je idzie, dobrze bo dokładnie wymieszaj i stosuj małe dawki uważając na dorzucanie by se krzywdy nie zrobić. Może - podkreślam - może być ciekawie. Nie wyrzucaj materiału, dzieci we Afryce nie mają co ćpać a ten chce wyrzucić prochy :nuts:
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 1857 / 70 / 80
Dysocjanty + stymulanty to jest ciekawe połączenie, nie wiem kto puścił urban legend że to hujnia, pewnie gimbusy-akodiniści jak mieszali DXM z fetą i dostawali zespołu serotoninowego.
Zresztą co to jest 80mg etylofenidatu? Wyczujesz tą domieszkę jak podzielisz te 600mg na normalne porcje? Wyjdzie po parenaście mg w porcji MXE.
  • 290 / 12 / 0
Połączenie małej dawki MXE i EPH dało mi poczucie bycia Bogiem :D kurwa no po niczym nie czułem sie tak skoncetrowany. Pełne skupienie. Dodatkowo jeszcze Noopept suplementowałem
  • 314 / 4 / 0
To się nazywa mania, bardzo charakterystyczna cecha dysocjantów, a EPH ją dodatkowo wzmacnia nakręceniem dopaminowym. Generalnie to takie uczucie, że wszystko jest na swoim miejscu, zgodnie z planem, a Ty jesteś panem wszystkiego i jesteś z siebie z tego powodu bardzo, ale to bardzo zadowolony, niezależnie od stanu faktycznego, jakiegoś kryzysu finansowego, problemów w pracy, po prostu wszystko dzieje się tak, jak ma się dziać. W skrajnych przypadkach wymaga hospitalizacji.
  • 1987 / 108 / 0
garść ciekawych informacji o MXE - profil farmakologiczny, metabolizm, badania na myszach dawek 30mg/kg przez 3 miesiące i negatywny wpływ na nerki i pęcherz (ale dawka kosmiczna) i tak dalej.
http://www.emcdda.europa.eu/attachement ... nnexes.pdf
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie

- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.

Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej

Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.

Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu

Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.