Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
Kej Cy pisze:Nie cpie juz od 3 tygodni. I jakos mnie nie ciagnie ... chyba ze jakies pixy na mdma ;d
artur019 pisze:Po środku jest gdzieś [...] pentedron. ^_^
Czy aby na pewno? :listen:
https://www.youtube.com/watch?v=4tX3Xh1i0A8
coś dla fanów dobrej muzyki - jeden z najlepszych koncertów ever, MIND BLOWN
Rekomendacje klientów poświadczone badaniami naukowymi zachęcają:
β-karoten jest bezpieczną odmianą karotenu, gdyż organizm przetwarza tylko taką jego ilość, jaka jest mu potrzebna. Przyczynia się między innymi do ochrony przed drobnoustrojami. Ma działanie antyoksydacyjne, a także korzystnie wpływa na funkcjonowanie wzroku, systemu immunologicznego.
Zawsze jednak można nadrabiać pozytywnym nastawieniem do życia :-D
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
Patrz przyszłościowo.
hornet pisze:Pokaż mi beta-keton, który nie ryje czerepu. Ja nie spotkałem :) Sęk w tym, że jeśli walniesz Alfę/Penta w weekend to pewnie będzie spoko, ale w przypadku maratonów na teoretycznie "lżejszym: 3-MMC może być różnie.
Nigdy nie miałam żadnych problemach z psychozami, nawet w trakcie ciągów.
W przypadku alfy doświadczyłam pierwszy raz omamów na wszystkich płaszczyznach.
Czułam się jak gówno, cały czas wszyscy mnie obserwowali nie polecam najgorszemu wrogowi.
Najlżejszy ? EFLEA - gdyż praktycznie nie dający żadnych efektów.
Imho najbardziej ryją te ketony, które działają mocno na dopaminę vide pentedron czy wspomniana wyżej alfa. Co do najmniej szkodliwego to tak na prawdę nie mam zielonego pojęcia. Wszystkie mi się wydają toksycznym ścierwem, które w parę miesięcy wypalają połowę mózgu.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.
„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze
Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.