Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 212 / 3 / 0
Najwięcej w ciągu 108h nieprzespałem 100. Dziwnie liczone bo robiłem przerwy 2h/doba aby normalnie funkcjonować. Po 3 dniach w takim ciągu wrzuciłem Meskaline ]:-> Zdazaly się jeszcze ciągi kiedy w ciągu 7-10 dni sypiałem po 1-3h/doba prowadząc w międzyczasie sowitą popijawę.

Sent from my ZTE-BLADE using Rozmowy [H]yperreala mobile app
"Co Cię nie zabije to zryje Ci psychę"
  • 733 / 2 / 0
Jesteście nienormalni. Ja nawet jak jestem w ciagu to kładę się na łóżku i próbuję spać - nawet jak mam się przewracać z boku na bok to w końcu na te chociaż półtorej godziny usnę. Większe rekordy można bić na niejedzeniu, bo o tym serio idzie zapomnieć, ale sen?
Więcej zdarzyło mi się nie przespać przy bezsenności, zanim spróbowałam fufu. Ogółem po fecie nie spałam najdłużej dwie doby.
Uwaga! Użytkownik ifau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 804 / 5 / 0
Najdłużej 67 godzin, w czym potem przespałem 3 i znowu 14 godzin bez snu. Cały czas w sumie na spokojnie, lecz między 55 a 59 godziną latałem na parkiecie na imprezie z DJ Hazelem ;p Raczej lajtowo tylko trochę irracjonalnie myślałem i brałem z ludźmi którzy normalnie nie biorą. Plus zacinanie się czasem jak nie było dorzutki jakiś czas i lekkie wibrowanie całego obrazu.
"Mogę się załamać na finiszu lub zaraz
Oślepnąć, ogłuchnąć, zrobić albo przeżyć zamach
Mogę spędzić życie tak jakbym żył sto lat
Kochać i być kochanym i zostawić swój ślad
Czy to jest w nas i musimy spaść nisko?
Co? Możemy wszystko!"
  • 86 / / 0
Na początku ćpania. To było ponad 5 dób bez snu :D Cały czas kreski i lolki. Byłbym tak dalej leciał, ale podczas domówki w swoim własnym mieszkaniu zobaczyłem Kasie Cichopek w stroju ludowym :D To byłą halucynacja i zdawałem sobie z tego sprawę. Uznałem, że skoro widzę takie pojebstwa tzn, że mój mózg potrzebuje odpoczynku. Teraz staram się pilnować i spać :)
  • 140 / / 0
Też nie czaję tych rekordów, ja po fecie zawsze staram się usnąć, nawet jeśli miałby to być letarg i przewracanie się z boku na bok przez parę godzin. Rzadkim wyjątkiem są sytuację, kiedy nakurwiam w klubie całą noc, wracając do domu koło 9 rano sen nie ma sensu (w żadnym stanie nie umiem spać w dzień). Wtedy po prostu mam uber zamułę cały dzień, taki tryb stand by.
  • 86 / / 0
Mam tak samo. Teraz nawet jak jestem okropnie porobiony to nie siedzę bez celu tylko się kładę do łóżka. Jak nie zasnę to chociaż oczy odpoczną.
  • 140 / 2 / 0
W starych czasach kiedy napierdalałem białko w ciągach, to zdarzało się i po 4 noce nie spać, coś okropnego. amfetamina w ciągach straszliwie wyniszcza... :-/
RESEARCH CHEMICALS

KANNABINOIDY
  • 192 / 2 / 0
Nie spałem 2 noce pod rząd, w dzien też nie.
Potem trzeciej nocki wziałem kreske i trzymało mnie że nie chciało sie spać aż do nastepnego wieczora.
Czyli w sumie 3 nocki.
Dodam że po trzeciej nocy szedłem rano do pracy - dałem rade.

Wiecej juz tego nie powtórze - po co sie meczyc. Max 1 nocka...

Dzis sobie zapodałem no i siedze sobie teraz :) Kolejnej nocy sie wyśpie bo teraz lub dzis w dzien napewno nie zasne :)

Na trzeźwo zawsze siedze do 2-3 w nocy i wstaje o 6 rano, a co dopiero gdy wezme spida :)
1 kreska i nie moge spać przez ponad 20 godzin :)
  • 33 / / 0
:) Siema ja dwa razy miałem 5 dni i 5 nocy i zero snu, nawet drzemki :) Pierwszy raz tak mialem w liceum i po tych 5 dniach i nocach nie wiedzialem co mowie a jakies pol roku temu po 5 latach znowu polecialem 5 dni i nocek tyle ze tym razem nie czulem sie tak źle :) po 4 nocach robilem jeszcze tatuaz na klacie duzy a 5 nocki robilem na udzie tez wiekli , myslalem ze zdechne z bólu ciekawe czy to takie miejsca czy organiz tak reagowal ze nie moglem nadal usnac z bólu po tych tatuazach mimo ze byłem juz wyczerpany :)
  • 1188 / 5 / 0
Mi się jakieś półtora roku temu zdarzyło przez amfetaminę nie spać 5 dni, to była tragedia. Nie licząc wyglądu zombie i tego, że zemdlałam w tramwaju, nie mogłam jeść, dochodziły jeszcze okropne paranoje, to było przegięcie z mojej strony.
Uwaga! Użytkownik Krolik1993 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.