Dział poświęcony harm reduction – metodom mającym na celu złagodzenie negatywnych konsekwencji zażywania środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 67 / 3 / 0
siemanero

wie ktos czy osoba z THC we krwi bedzie mogla oddac krew?????
Uwaga! Użytkownik skunk_one nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 216 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: nvm »
Krew można oddać po 6 miesiącach od ostatniego palenia.
  • 13 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Venomous »
jak jeszcze chodzilem do szkoly to ziomki co pala codziennie oddawali krew.. testow nie robia. ale jakkosc krwi juz jest pewnie nie ta :D
Uwaga! Użytkownik Venomous nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
nvm pisze:
Krew można oddać po 6 miesiącach od ostatniego palenia.
tak naprawdę to nie ma znaczenia kiedy ostatnio paliłeś, bylebyś nie przychodził jako najarany samarytanin;] Testów na zawartośćTHC nie robią, a każda krew jest filtrowana i rozbijana na czynniki pierwsze, więc nawet jakość nie spada ;D
urine my mind_ . . . .. . .. . . . . . . . ..
  • 19 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kostek »
A jeśli biorę inne dragi, takie jak opiaty, benzosy, LSD itp., to mogę oddać krew?
  • 216 / 5 / 0
Najlepiej chyba przejść się do punktu oddawania krwi i wypytać właśnie o te rzeczy, bo w necie informacji o tym nie znajdziesz. :)
  • 7 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Lookashek »
Jaralem po okolu 2-3 tygodniach oddalem krew i bylo gites wiec zadne 6 miesiecy.
Wszystkie napisane przeze mnie informacje sa fikcja, nigdy nie uprawialem ani nie bede uprawaic roslin ktore sa nielegalne w Polsce.
  • 216 / 5 / 0
Podałem informację, która była dostępna na stronach punktów oddawania krwi. Teoria a rzeczywistość to dwie różne sprawy, tutaj też ma to zastosowanie. Przykład widziałem także na woodzie, gdzie kumpel będąc mocno wstawiony oddawał krew i nie było problemów.
  • 1071 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: newbe »
Chlopaki mam powazne pytanie!!. Jak w czwartek oddam krew to w piątek moge zarzucic pigla ?? nie dojdzie do jakis negatywnych skutkow ?? bo nie chce pasc :D
The World Needs Truthfulness, Compassion, and Forbearance
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Raczej tak. Za mało krwi przeca nie masz.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
ODPOWIEDZ
Newsy
Brazylijska roślina jurema preta skuteczna w walce z depresją.

Brazylijska roślina jurema preta, używana od wieków w rytuałach rdzennych mieszkańców, przyciąga uwagę naukowców jako możliwy środek w leczeniu depresji. Zawiera silnie działające DMT – psychodelik, który może przynieść szybką poprawę nastroju. Choć wyniki badań są obiecujące, eksperci podkreślają, że to nie jest lek dla każdego.

Trump: sześciu przemytników zginęło w naszym ataku na łódź transportującą narkotyki

Prezydent USA Donald Trump poinformował, że amerykańskie siły we wtorek przeprowadziły atak na łódź u wybrzeża Wenezueli, którą według wywiadu przemycano narkotyki. Zginęło sześć osób, które Trump nazwał „narkotykowymi terrorystami”.

Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.