Nieaktualne wątki z poprzednich lat.
Zablokowany
  • 20 / 1 / 0
kurde olewacie mnie czy co?
odpowie ktos na moje pytanie czy dojda???
  • 2466 / 15 / 0
Nic już nie dojdzie bo śniegiem napierdala a na śniegu nie wyrośnie ci bo to je kannabis.
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 20 / 1 / 0
taaa to je cannabis i doszlo cwaniaku :D
  • 2466 / 15 / 0
Dwa miesiące czekałeś aby mi dojebać ?? Nie wiem jaki outdoor robisz i gdzie i jak palisz to coś co było pod śniegiem.
  • 129 / 4 / 0
nie wiem gdzie najlepiej zadać to pytanie, ale spróbuje tutaj
ktoś kiedyś podawał w jakimś temacie link do map satelitarnych jakości nieporównywalnie lepszej od googlów
pamięta ktoś? zapisał ktoś sobie? może podać?
bo ni huhu nie mogę tego znaleźć
  • 2466 / 15 / 0
  • 801 / 8 / 0
Nieporównywalnie lepsze i ~5 lat nieaktualne.
Nie bierz RC. Spróbuj konopi! Prof. neurofarmakolog Jerzy Vetulani rekomenduje profilaktycznie na osteoporozę.
Lekarze od tysięcy lat propagują cannabis, już 5000 lat temu na Kujawach palono ziele.

Forbes goo.gl/ExUXOT: MACZANY ZABIJAJĄ
Zablokowany
Artykuły
Newsy
TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.

Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.

Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.