Kannabinoidy, których struktura zawiera "mostek" metanonowy, lub etanonowy między dwoma strukturami cyklicznymi. Ta grupa obejmuje najwcześniejsze kannabinoidy, odkryte przez Johna Williama Huffmana.
ODPOWIEDZ
  • 1472 / 26 / 0
[ external image ]
(1-heksylo-5-fenylo-1H-pirol-3-ylo)-1-naftalenylometanon
http://en.wikipedia.org/wiki/JWH-147

Co tutaj dużo pisać ,długi przyjemny czas działania , podobne do starych Kannabinoidów :-)

W sumie prosiłbym aby jeden użytkownik opisał ten kanna na tym forum aby też i tutaj osoby mogły się coś więcej o nim dowiedzieć :-) nie będę kopiował wpisu z innego forum

narazie kanna nie tylko niedostępny w Polsce ale i ogólnie w Europie jest ciężka dostępność ale myślę ,że się pojawi z czasem i będzie to absolutny hit :-)
Ostatnio zmieniony 14 stycznia 2013 przez surveilled, łącznie zmieniany 2 razy.
Powód: dodano strukturę, nazwę systematyczną i link do Wikipedii; poprawiono temat
  • 205 / 1 / 0
JWH-147 is an analgesic drug used in scientific research, which acts as a cannabinoid agonist at both the CB1 and CB2 receptors. It is somewhat selective for the CB2 subtype, with a Ki of 11.0nM at CB1 vs 7.1nM at CB2.[1] It was discovered and named after Dr. John W. Huffman. JWH-147 was banned in Sweden on 1 October 2010 as a hazardous good harmful to health, after being identified as an ingredient in "herbal" synthetic cannabis products

@Wiki.

Nie jest ciężko dostępny w europie od razu znalazłem. Jest, w sklepie z którego brałem ostatni raz kanna. + wiem, że jest jedna maczanka aktualnie dostępna na tym kanna. Wejście podobne, do starego dobrego 210 tzw buja powoli. :)
Skurwysyn.
  • 1472 / 26 / 0
Tutaj jest opis jedyny Polskojęzyczny o tym kanna

http://forum.dopalamy.com/topic/5234-jw ... methanone/

P.S. nie widzę w regulaminie aby był zakaz linków do innych forum,często też widze takie linki nie treści tylko uczciwie dałem link :-)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.