Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
Dobra znalazłem jakiś TR gdzie koleś idzie spać 4 h po ostatniej dawce komentując, że "już nie ma za bardzo o czym pisać" więc taki pewnie będzie max. Trochę zweryfikowałem też dawkowanie (on był słabo zadowolony z 3mg) więc walnę 5. A co mi tam, jak szaleć to szaleć. Oczywiście na after piwko i pakiet 256mg kody+250mg DHC :)
Po dzisiejszym robię przerwę
Troche nie rozumiem jeżeli opisują to jako 10% działania morfiny to jest to taki tramal z dysocjacyjnym zabarwieniem czy jak?
Na BL ktoś opisywał też pionierskie zwiększanie dawkowania, walił jak pamiętam 5-10-16mg ale też jakoś specjalnie sie nie wysilił żeby to dalej opisać.
Anon pisze:
Troche nie rozumiem jeżeli opisują to jako 10% działania morfiny to jest to taki tramal z dysocjacyjnym zabarwieniem czy jak?
Ktuś miał mi kiedyś to nałożyć na blottery ale kompletenie zapomniłem o tym :wall: ale gdzieś mam wpierdolonego jeszcze worka z iloscią kilkudzieięciu mg 3-HO-PCP ^_^
Lenti pisze:Jak z trwałością tego związku w czym go rozpuścić? lepiej oral czy sniff? I czy próbował ktoś podawać im?
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków
Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.