Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 21 / / 0
Nieprzeczytany post autor: AMavee »
Czy pomieszanie stosunkowo 1g 3-MMC i 250mg Bufa i walenie tego w klamę, dodało by euforii i empatii do bufowej stymulacji??

Przeniesiono z: "Bufedron - wątek ogólny" - 02
  • 21 / / 0
Witam, po moich nieudanych próbach znalezienia (legalnego) b-ketonu, który walony w nos wywoływał by sporą euforię i empatię z przyjemną średnią stymulacją, (na tym ostatnim najmniej mi zależy) rozkładam ręce i pytam Was, zapewne bardziej doświadczonych Beta-ketonowiczów o poradę.

(Idea polega na tym, aby wymieszać stosunkowo wg. aktywności b-ketony dostępne na polskim rynku w jednym worku i walić to w dawkach ~150mg-250mg)

Głównym tematem jest miksowanie stimów z 3-MMC, gdyż jest jedynym dostępnym i legalnym w PL b-ketonem który wywołuje euforię i empatię i którego (ku zaprzeczeniu mitom) można walić w nos.

oto moje 3 propozycje miksów :

##1 - 1g 3-MMC wymieszane z 500mg Bufedronu (stosunek 5:10)
##2 - 1g 3-MMC wymieszane z 350mg Pentedronu (stosunek 3,5:10)
##3 - 1g 3-MMC wymieszane z 400mg NEB'a (stosunek 4:10)

P.s. Jest jeszcze na rynku substancja o nazwie Bromo-Bufedron, ktoś próbował? Bo 4-BMC euforią i empatią powala mnie na kolana, tylko fakt że jestem miłośnikiem wciągania, nie przekonuje mnie do 4-BMC, to takie połączenie 4-BMC z Bufem wciągalne do nosa było by przepiękne, proszę o więcej informacji.

Pozdro, avee :)

przeniesiono z: "Beta-ketony" - 02
  • 376 / 10 / 0
nieobgryzampaznokci pisze:
Który obecnie b-k nadaje się do miksowania z opio i benzo? Bardziej buff czy pen?
podbijam, bardzo jestem ciekawa waszych propozycji.
  • 74 / / 0
ktoś testował miks etylonu i 4fma? Planuję wrzucić 250 e1 i jak peak zacznie słabnąć to dojadać po 70mg 4fma, ma to sens?
  • 414 / 3 / 0
Moim zdaniem nie.
Lepiej zjeść pojedynczą, wyższą dawkę 4-FMA...
  • 1049 / 10 / 0
AMavee - tylko miks z pente ma racje bytu. Na zjezdzie z samego 3-MMC, neb jest rewelacyjny (300mg, po czterech godzinach+300mg zjedzone 3mmc, pozniej, po pieciu godzinach 150mg NEB w nos - taki daje nieogar ze bylo juz momentami jak z zabawami z mefem. Juz pozniej to na dobicie w roznych proporcjach sam NEB w nocha - bylo bardzo grubo. 3-MMC w grubym krysztale. Nie polecam dla poczatkujacych!
  • 253 / 5 / 0
rezystor83 pisze:
Cz cY pojawilo sis mozencos na rynku co moglo bu mi przypomniec moje zabawy z mefedronem.
Najbardziej optymalną opcją będzie miks pentedronu z 3-MMC w proporcjach 1:3 lub 1:2 (zależnie od preferencji).
Uściślając tylko, żeby nie było wątpliwości co do rozumienia proporcji, to w tym połączeniu metafedronu ma być więcej, a pentedronu mniej.
METAFIZYKA BETA-KETONÓW
  • 376 / 10 / 0
jak rozdzielić 3MMC, Penta i NEB'a ? 180mg 3MMC + 80mg Penta oral po 30min sniff 50mg 3MMC + 150mg NEB'a ? Będzie wydajnie ?
  • 804 / 5 / 0
Hmm dziwne połączyłem brefa i.m. z metkatem i.v koło 16 i niby jem itd. ale usnąć to ni chuja ;p ale nie tak nie przyjemnie tylko tak nadal jest przyjemnie, a jakbym walił samego kota to bym miał straszną ochotę na kota ;p
"Mogę się załamać na finiszu lub zaraz
Oślepnąć, ogłuchnąć, zrobić albo przeżyć zamach
Mogę spędzić życie tak jakbym żył sto lat
Kochać i być kochanym i zostawić swój ślad
Czy to jest w nas i musimy spaść nisko?
Co? Możemy wszystko!"
  • 733 / 2 / 0
Ja przy połączeniu metkata z brefedronem spałam w sumie 3h i później drugie 3h więc całkiem ok, ale z kolei nie było mowy o jedzeniu. (gdzie normalnie po kocie jestem w stanie coś tam zjeść) Na drugi dzień fizycznie czułam się raczej słabo, możliwe że przez zmęczenie, ale za to psychicznie bardzo fajnie.
Uwaga! Użytkownik ifau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

Turcja: Całe miasto na haju po spaleniu 20 ton marihuany przez policję w centrum miasta

W tureckim mieście Lice 25 000 mieszkańców zostało nieumyślnie odurzonych dymem z marihuany po nieprofesjonalnej akcji spalania 20 ton marihuany. Sprawdź, co się wydarzyło.

"Narkociak" próbował przemycić narkotyki do więzienia

Koci kurier z narkotykami wpadł na gorącym uczynku. Strażnicy kostarykańskiego więzienia zatrzymali kota, który do futra miał przyklejone paczki z marihuaną i crackiem. Zwierzak próbował przedostać się na teren zakładu karnego.