Po dzisiejszym robię przerwę
Z założenia w ogóle nie czaję tego filmu na naćpanie się benzosami, ale ten ma niezaprzeczalne właściwości antyzwałkowe. 1mg daje już satysfakcjonujący efekt odprężenia całego ciała, poskromienia bałaganu w głowie, czyni łóżko wygodnym i miłym, zmula do poduszki. Nie dopijałem alkoholu, co by nie wpaść w szał wpierdalania tablet, ale sądzę, że niewielka jego ilość jeszcze by podkręciła pozytywne efekty.
Pękła 25h bez gbl, w tym czasie spożyłem niecałe 2mg i czuję się bardzo dobrze.
Zobaczymy jak podziała, póki co to z benzo jadłem tylko diazepam i etizolam więc mam nadzieję, że pozytywnie się zaskoczę.
Znalałem jedynie to
Pyrazolam is a benzodiazepine derivative which is water soluble.
Jeszcze - informacja dla kogoś kto sugerowałby się moim dawkowaniem - moja tolerancja do benzodiazepin jest prawie zerowa.
W ilości 0.5 mg (za pierwszym razem) wystąpiło tylko lekkie uspokojenie myśli i leciutki chill.
Następnym razem wrzuciłem 1.5 mg i tu już było wyraźniej czuć ogólne uspokojenie, rozleniwienie i poprawę nastroju ( bez żadne euforii, po prostu dobry humor) .
Trzeci raz w ilości 3mg był chyba najlepszy. Czuć było takie benzo-upierdolenie, lekką euforię, chęć do gadki i ogólny chillout.
Co mnie najbardziej zasmuciło w tej substancji, to to, że nie ma działania rozluźniającego mięśni przy niskich dawkach.
Śpi się po tym jak dziecko i sen jest bardzo krzepiący.
Ogólnie oceniam bardzo pozytywnie, aczkolwiek spodziewałem się czegoś bliżej etizolamu.
Dodam, że moja tolerancja na bezo-podobne cukierki jest baaardzo małą i dodatkowo biorę sertre od ponad pół roku.
Marihuana a rak głowy i szyi: Czy używanie marihuany może zwiększać szanse na raka?
Problem z fentanylem nas nie ominie i sami sobie z nim nie poradzimy…
Psychodeliki mogą wspomagać onkologiczną psychoterapię i leczenie alkoholizmu
Zażył narkotyki i rozwoził pasażerów. Skandaliczne zachowanie kierowcy MPK
Kierowca poznańskiego MPK pod wpływem narkotyków jechał miejskim autobusem. W czwartek pasażerowie linii 171 poinformowali służby o dziwnym zachowaniu mężczyzny. Autobus został zatrzymany w centrum Poznania. Z relacji pasażera wynikało, że kierowca nie zatrzymał się na kilku przystankach, a jego reakcje były opóźnione.
Illinois dopisuje kobiece choroby do schorzeń podlegających leczeniu medyczną marihuaną
Departament zdrowia publicznego Illinois (IDPH) rozszerzył listę schorzeń kwalifikujących się do leczenia medyczną marihuaną. Dopisano endometriozę, torbiele jajników, mięśniaki macicy i zaburzenia orgazmu u kobiet.
Morfina zamiast fentanylu - jest zmiana po wprowadzeniu ograniczeń. Mamy dane o liczbie recept
Restrykcje w przepisywaniu fentanylu, morfiny i oksykodonu doprowadziły do widocznego zmniejszenia liczby recept na te substancje - dowiedział się Rynek Zdrowia. Zapytaliśmy Centrum e-Zdrowia ile było recept od początku roku wypisywanych na leki narkotyczne. W ten sposób sprawdziliśmy, co się zadziało po wprowadzeniu obostrzeń Ministerstwa Zdrowia.