Podchodne tryptaminy, które nie zostały rozbudowane przy pierścieniu – np. DMT, DPT, lub AMT
ODPOWIEDZ
  • 528 / 4 / 0
Mi się właśnie skisły na Oxy-DMT, tak myślę..
Kiedyś były idealnie białe a teraz żółte..
  • 827 / 3 / 0
Co do N-oxy-DMT to miałem mała serie kryształu z większą jego zawartością i szczerze powiedziawszy siła i jakość doświadczenia była po prostu miażdżąca, na duży plus. Z chęcią korzystałbym tylko z takiego kryształu, choć szczerze nie widziałem różnicy w działaniu poza mocą. Ile osób tutaj testowało Jungle i jak ocenia samo doświadczenie? Może Kapo? :-)
Miej dystans
  • 414 / 3 / 0
Dzisiaj paliłem wcześniej wspominane n-oxy-dmt.
I tak się zastanawiam jak wygląda wzór tego związku?
Wiem, że chodzi tutaj o utlenienie, ale gdzie ten tle się przyłączy?
Azot jest już dwoma metylami załadowany....
(n,n-dimetylotryptamina, więc dlaczego n-oxy-DMT?)
Wyjaśni mi ktoś, gdzie popełniam błąd logiczny? :blush:
Ostatnio zmieniony 14 października 2012 przez Cienista Marchewa, łącznie zmieniany 3 razy.
  • 83 / 3 / 0
Re: Jungle DMT
Nieprzeczytany post autor: Chong »
Cienista Marchewa - możesz zamieścić jakiś opis? Cholernie mało informacji o tym w Sieci.
  • 414 / 3 / 0
@up
Za słabo poznałem związek, by móc wypowiadać się na temat jego działania.
Opak posiada dużo większą wiedzę... ^_^
  • 3206 / 175 / 0
azot może być pięciowartościowy
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3897 / 237 / 13
[ external image ]

Masz i się ciesz

A to ciekawostki:

- Appearance: Basic oil (Weak base. Weaker than DMT, NMT or tryptamine.) Fish et al. 1956. Hygroscopic solid Banerjee & Ghosal 1969
- XLogP3: 2
- Solubility:
Soluble in Xylene, Toluene, Limonene (?) Soluble in chloroform Bane1 and Ghosal 1969 Soluble in water. Fish et al. 1955 and Ghosal et al. 1970b and Banerjee & Ghosal 1969

Insoluble in petroleum (naphtha) but appreciably soluble in petroleum which contains fats. Ghosal & Banerjee 1969
Interconversion: DMT N-Oxide can be reconverted back to DMT by redissolving in dilute acetic acid solution, adding excess zinc dust, mixing for a couple of hours, filtering to remove zinc, adding base and pulling with organic solvent as in a normal extraction. DMT can be oxidized by using hydrogen peroxide (Fish et al 1955)

źródło: dmtNexus
Ostatnio zmieniony 16 października 2012 przez Parathormon, łącznie zmieniany 4 razy.
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 83 / 3 / 0
Czołem,
Czy Wasze N-Oxy-DMT również posiadało kolor ciemnobrązowego kakao? I jak z dawkami waporyzowanymi? Wczoraj znajomy testował 30mg i ponoć nie za wiele odczuł, ale brak szczegółów.
  • 3897 / 237 / 13
Moje n oxy jest przezroczyste. Zrobione świadomie, a nie na zasadzie, że zdegradowało mi DMT. Macie chłopaki chujowy sort
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 83 / 3 / 0
Aktualizacja: nie przesądzam o aktywności sortu ciemnobrązowego, gdyż po poznaniu szczegółów przyznał, że mógł zjeb*ć waporyzację i po prostu spalić resztki substancji, gdyż na koniec, gdy już wyczuł waporyzację udało mu się uzyskać CEV'y podobne do tych po 4-AcO-DMT.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Przemyt narkotyków z Peru: 3,5 kg kokainy zabezpieczone przez służby w Warszawie

Funkcjonariusze Zarządu w Kielcach CBŚP wspólnie z funkcjonariuszami z Placówki Straży Granicznej Warszawa — Okęcie przechwycili na warszawskim lotnisku Okęcie ponad 3,5 kilograma kokainy. Śledztwo nadzoruje Prokuratura Rejonowa Warszawa Ochota w Warszawie.

Niemcy mogą pożegnać się z legalną marihuaną. Nadchodzą radykalne zmiany

Niemcy mogą pożegnać się z legalną marihuaną. Niemcy, które niedawno zalegalizowały częściowo marihuanę, mogą wkrótce stanąć przed rewizją tej ustawy. Choć proces legalizacji przyniósł zmiany, które na początku zostały entuzjastycznie przyjęte, obecnie pojawiają się poważne wątpliwości i głosy krytyki ze strony niektórych polityków. W ostatnich dniach, reprezentanci partii CDU/CSU ogłosili, że będą dążyć do anulowania lub przynajmniej zmiany przepisów dotyczących legalizacji canabis. Co takiego nie spodobało się przeciwnikom tej ustawy? Jakie zmiany mogą nadejść w najbliższej przyszłości?

Robił "przetwory" z marihuany. Zapach czuć było na klatce schodowej

42-latek z Bartoszyc (woj. warmińsko-mazurskie) robił przetwory z marihuany. To nalewka i masło, które trzymał w piwnicy. Natknęli się na nie policjanci, którzy odwiedzili mężczyznę w mieszkaniu.