Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 578 / 14 / 0
Oral 30%
Nos 55%
IM 90%
  • 3205 / 176 / 0
Dormicumy powodują kaszel po sproszkowaniu tabletki i próbie wciągnięcia. Ja nie potrafiłem tego wciągać.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
luminal_100
  • / / 0
Re: Midazolam - Wątek ogólny
Nieprzeczytany post autor: luminal_100 »
Dziś odebrałem 3pudła:) i od razu skruszyłem 2tabsy i w nos wcześniej zjadłem trochę trama a później paczkę kody i powiem że lepszego benzo do mixów nie ma cały dzień chodziłem zrobiony dobrze samopoczucie pierwsza klasa
  • 23 / 1 / 0
to się ciesz ja zjadam po 30 tabletek 15 mg na dobę (nawet nie ziewam) i tak jak bym i praktycznie nie czuł.może to wina ze jestem przeżarty klonami i alprazolamem?
Uwaga! Użytkownik Jabolowy ksiaze nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 29 / 1 / 0
@Jabolowy ksiaze - Nie martw się tolerką kolego :-) Kolega tutis jakiś czas temu nie jadł cukierków praktycznie wcale i powoli zaczyna płynąć.
Te cuksy są takie dobre, że aż za dobre i usypiają logiczne myślenie ;-)
Uwaga! Użytkownik endorfinek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
luminal_100
  • / / 0
Re: Midazolam - Wątek ogólny
Nieprzeczytany post autor: luminal_100 »
No i kolega tutis kończy dziś 3opakowanie wciąga to okropnie
  • 761 / 11 / 0
Dzięki uprzejmości kolegi tutisa miałem okazję spróbować dziś dormicum. Wziąłem 7,5mg, wciągnięte nosem, jako dodatek do PST.
Nie wiem jeszcze jak solo, ale jako dodatek do opio sprawdza się świetnie. Myślę, że z tych benzo, które próbowałem w tej roli, jedno z lepszych, jeśli nie najlepsze; na pewno w czołówce razem z temazepamem, tetrazepamem, broma i rolkami...
We are all singing, all dancing crap of the world.
  • 574 / 10 / 0
W Polsce ten Dormicum jest dostepny tylko w 10 tabletek po 7,5mg i 100 tabletek po 15mg?
  • 520 / 8 / 0
Tak, głupie co nie? Jakby nie można był sprzedawać 15x10. Już widzę z jaka chęcią lekarze przepisują 100 tabletek. Ale od mojej psych słyszałem, że to wyjątkowo uzależniające i niebezpieczne benzo.
  • 574 / 10 / 0
Ja tam problemu nie bede mial ze 100 tabsami, ale cena mnie przeraza prawie 150zl trzeba wydac. A po 10sztuk i o polowe mniej substancji za 10zl sie nie oplaca... ale coz chyba setke wydziergam, bardziej sie oplaci ;)

Ile mg midazolamu = 5mg diazepamu?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi

Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.

Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę

Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.

KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce

Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.