Orientuje się ktoś, jak się mają sprawy z mefedronem w Hamburgu?? Tylko same zielsko i koks słabej jakości od dilujących murzynów, jak się ich pytam o 4 mmc, to kurde nie wiedzą o co mi chodzi i że nigdy nie słyszeli o czymś takim...
ps.Musisz byc sliny zeby berlin cie nie zjad...
Podajcie mi nazwy jeśli możecie .
Chodzi o Okolice Monachium .
Mogą być też inne różne fajne substancje ;)
Z góry dzięki.
Scaliłem z istniejącym wątkiem - nie zakładaj bez potrzeby nowych tematów. F.
edit: chodzi o to, ze chcę uniknąć kontaktów z dilami dość mocno, już raz próbowałam i mnie nieco ojebano (wiadomo nieznajomi to chuj), nie będę miała tyle kasy żeby "próbować" etc
ładnie proszę o info :-) może być na pw oczywiście.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę
Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.