ODPOWIEDZ
  • 550 / 3 / 0
Różnie. Jedni nie odczuwają w ogóle, inni (jak ja) przez 3 dni. Jedyne czego możesz być pewny to to, że będziesz zmęczony. Raczej odradzałbym jeśli masz się uczyć dzień po
Uwaga! Użytkownik AstralWalker nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 23 / / 0
U mnie zwały nie ma i występuje wręcz lepszy nastrój niż zwykle, fajnie się wspomina efekty 6-APB ;) ja zasypiam po tym normalnie(jakies 7-8h od rozpoczęcia się pierwszych efektów, wcześniej nie próbowalam), ale wiem tez ze niektorzy maja na poczatku lekkie problemy z zaśnięciem. U mnie dzień po jest dośc senny, troche przymulony, ale calkiem przyjemny. Bardzo ważne jest by dużo pić jakichś soków, najlepiej izotoników (radze nie pic wody zeby nie pozbawic sie elektrolitów - wskazywac na to moga np. drżenia mięśni), ja ostatnio wypiłam ponad 2l napojów a pomimo tego nadal odczuwałam pragnienie, człowiek strasznie się po tym poci, szczególnie jak tańczy a do tego jest goraco, myślę ze jesli bedziesz o tym pamietał powinno być ok ;)
  • 1053 / 75 / 0
zauwazylem, ze o ile samo w sobie 6-APB nie powodowalo u mnie zjazdu, o tyle w polaczeniu z alkoholem ZNACZNIE potegowalo kaca i caly dzien byl do dupy, gdzie normalnie takich kacow raczej nie miewam. Mysle, ze to przez odwodnienie, nic mnie tak nie odwadnia jak 6-APB.
Uwaga! Użytkownik zioloziolo jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 157 / 1 / 0
zioloziolo mam dokładnie tak samo.
  • 6 / / 0
Trzymałem część sortu w papierkach. Niestety papierki zmoczyły się wodą. Nie wiedziałem o tym i po nie całych dwóch dniach odwijam zawiniątka i proszek z jasnobrązowego zamienił się po części w brązowy. Nie śmierdział, wysuszyłem. Czy 6-APB mogło w wyniku trzymania w wilgotnych warunkach jakoś ucierpieć? :-/
  • 827 / 3 / 0
Tak, mogło zdegradować. W jakim stopniu nie wiem. W kwestii ocenienia często stosuję się metody organoleptyczne… %-D
Miej dystans
  • 162 / 4 / 0
Siemanko
Czy w razie czego jakby mnie 6 porobilo za bardzo (bo ostatnio tak lekko mnie roznioslo po 125mg jednym piwku po godzinie od zarzucenia czulem ze nic nie waze i ogolnie to lepiej bylo niz po mefedronie :D moim zdaniem) to moge zarzucic etizolam na uspokojenie/zbicie fazy?? jak tak to ile tych malych tabletek niebieskich ? Sorki za dziwna skladnie :P
  • 269 / 4 / 0
moim zdaniem etizolam po skonczonym dzialniu euforycznym kiedy zostaje ta niemożnosć zaśniecia... jest idealny.
1 mg wystarczy :cool:
  • 869 / 15 / 0
witam ponownie,
jaki jest wg Was bezpieczny odstęp, pozwalajacy 6apb osiągnąć pełną moc, od ostatniego zażycia 3-MMC ?

Bodajże Surv pisał kiedyś,że kwestia tolerancji miedzy tymi dwoma nie jest do konca jasna, stad moje pytanie. Gdyby gdzieś to zdanie nie rzuciło mi się w oczy, uznalabym zapewne, że muszę czekać dwa tygodnie.
So easy to begin and yet impossible to end

primum non nocere
  • 3449 / 121 / 8
Na pewno nie 2 tygodnie, działanie 6-APB według mnie opiera się w zdecydowanym stopniu na wyrzucie serotoniny, tak jak na przykład MDMA, ale bardzo istotne jest również działanie na receptory serotoninowe i dopaminowe. A 3-MMC ma bardzo podobny profil farmakologiczny do 4-MMC, który na pewno nie uwalnia zbyt dużo serotoniny bo inaczej nie działałby w ciągach czterodobowych %-D A po odespaniu znów w kolejnych. Dlatego sądzę, że więcej niż tydzień nie trzeba czekać dla pełni efektów. Chociaż to zależy od wielu innych czynników, między innymi od tego jak bardzo zjaranym mózgiem dysponujesz.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy

Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.