Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Sachara w ryju łatwa do ogarnięcia, jak ktoś już pisał wcześniej; na serducho ani żadne "bule" nigdy nie narzekam. W moim przypadku mj działa akurat przeciwbólowo, więc czasem się nią przy dolegliwościach rozmaitych ratuję.
mr_brown pisze:Komety i za duże chmurki - potem dyszle przez pół godziny i napierdala mnie w klatce.
Edit:
W sumie przypomniało mi się że wtedy nie było tylko rzyganie ale specyficzny stan - w którym musiałem odciąć się od wszelkich doznań zmysłowych, w przeciwnym wypadku leciałem wymiotować. Siedziałem na imprezie z twarzą skrytą w dłoniach, nieruchomo jak posąg przez jakąś godzinę - ciekawie musiałem wyglądać.
Czasami pojawia się wrażenie silnego bicia serca, ale jak mam coś ciekawego do roboty, jakąś muzykę, w którą się wkręcę lub film, grę, cokolwiek, to szybko o tym zapominam i się nie przejmuję.
USA może zaoszczędzić 29 miliardów rocznie dzięki legalizacji marihuany medycznej
Ekspert komentuje aferę z "ampułeczkami" lekarza. "Dobitny przykład naiwności i indolencji"
Magiczne grzyby na stres. Ratownicy medyczni zażyli psylocybinę
Praca ratowników medycznych bywa bardzo trudna i stresująca. Nowe badania kolejny raz sprawdziły, jak działa psylocybina na zdrowie psychiczne. Wyniki dowiodły, że pojedyncza dawka substancji zawartej w grzybach halucynogennych, może pomóc w radzeniu sobie z objawami psychologicznymi i wypaleniem zawodowym wśród tej grupy.
Policjant w gangu narkotykowym. To funkcjonariusz z wodzisławskiej komendy
Miał stać na straży prawa, a był przestępcą. Jeden z członków gangu narkotykowego zatrzymanych na Śląsku to policjant wodzisławskiej komendy.
Narkotyki na dowóz. Dilerzy zakopują towar
Narkobiznes kwitnie online. Przez komunikator można wybrać rodzaj i ilość narkotyku, a potem zamówić z dostawą do paczkomatu lub wskazać konkretną lokalizację, gdzie diler ma zakopać towar. Ta druga metoda w ostatnim czasie zyskuje na popularności. Krakowskie dzielnice są rozkopywane przez poszukiwaczy nielegalnych przesyłek.