Poppy Seed Tea - FotoHowTo
Moderatorzy: Magiczny Ogród, Opioidy
Kolejna obserwacja - wszystkie odpowiedzi ze strony żołądka były chyba powodowane kwaskiem (sprawdziłam jedną serię raz zakwaszoną, raz nie), bez niego znacznie lepiej mi wchodzi, łatwiej wypić i nie wykręca mi kiszek po każdym łyku.
Living like this is a full-time business.
Uwaga! Użytkownik MaxStereo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Jak działają dopalacze?
Dobrze wiedzieć przed Sylwestrem ;) Dość obszerny i w większości całkiem do rzeczy artykuł z periodyku „Służba Zdrowia”.Dublin: Już 10-letnie dzieci handlują narkotykami
Już 10-letnie dzieci handlują w Dublinie narkotykami - ostrzega w nowym raporcie Blanchardstown Local Drug and Alcohol Task Force.Po helcomach 20-30min od wypicia pierwsze delikatne efekty. Ale zeby tak cos mocniej to 40-1h.
opium nam wyolbrzymia to, co nie ma miary,
bezgraniczność wydłuża,
pogłębia bezdnię czasu, w rozkoszy nas nurza,
sączy posępne czary,
którymi nad pojemność wypełnia się dusza.
- Ch. Baudelaire
Lepiej dokupić wincej. Tak do kg i wtedy sobie robisz w garnku i robisz poncz.
Ja najpierw badam serio z butelki czy klepie i dopiero mysle o garach i mikserach.
Teraz serio taka chujnia na rynku jest ze nie ma czego bardzo płukać.
TIP: W Janie Niezbędnym można kupić te duże strunówki do płukania maku. Płuczemu miętosząc mak w palcach a potem dziurawimi róg i przelewamy.
HERBU BAKALI vel NACIĘTA MAKÓWKA
Uwaga! Użytkownik DanteRamirez nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Uwaga! Użytkownik PlayVip nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Na czacie siedzi 86 uczestników Wejdź na czata