mam niestety bariere w postaci pracy w pon o 8 rano, ale nie smiem watpic w swoja odpowiedzialnosc
ogranicze wiec nieco intensywnosc doznan
nie moge sie chyba doczekac :-)
Wyobraźcie sobie na łące 9 soundsystemów grzejących tekno, przyroda, pozytywni ludzie (cała Europa), zero buraków (a jak jakiś się trafi, to zdominowany), suplementy.
Hydek, będziesz miał jakiś znak rozpoznawczy, to sobie o atomach pogadamy?
Mnie już również z laci wyrywa.
pomyslcie - mieszkacie w takiej 100 osobowej wiosce 'zakrzowek szlachecki' czy inne zagorzyce. mieszkacie tam 60 lat w ciszy, w telewizji tylko jedynka i dwojka. macie jeden sklep i wszedzie las.
nagle ...
ni stad ni zowad zjedza sie masa zagranicznych ciezarowek z zupelnie dziwnie wygladajacymi ludzmi, troche jak z blade runnera. rozstawiaja oszalamiajaco wielkie glosniki i zaczynaja puszczac niesamowicie dziwna muzyke, torche jak odglosy tartaku, ale przy tym niesamowicie glosno. graja to przez kilka dni non stop, dzien noc z kilkunastu glosnikow jednoczesnie... dziwnie przy tym tanczac.
pod koniec rozjedzaja sie kazdy w swoja strone.
i do konca zycia prawdopodobnie nikt z zakrzowka nie bedzie wiedzial o co chodzilo w ten pamietny weekend i co sie tak wlasciwie wydarzylo bo ani nikt ich nie zapowiadal, ani trudno cokolwiek o nich napisac... ich zycie juz nigdy nie bedzie takie samo...
:-)
to musi byc naprawde niezly wjazd na psyche hehe
a znajk rozpoznawczy bede mial czerwonawy rower, chetnie sie z toba napierdole ghb ;-)
Rok temu jeździł skwaszony jakiś typ na czerwonym rowerku. Potem spadł mu łańcuch i nie potrafił go założyć. Ryczał ze śmiechu i pobiegł do lasu.
W tym roku miejscówka się zmienia. Możemy się umówić pod dębem, gdzieś na środku pola (podobno jest takowy), powiedzmy o 20, jak się nie uda to o 22 w piątek.
Z ghb nie miałem przyjemności. Ja będę miał ze sobą wolną porcję Sombrero (takie meksykańskie kapelusze).
Odezwij się na zasmiechany.kapelutek (na) gmail.com.
w jaki sposob moge sie wywiedziec jakies info dokladniejsze?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych
Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.