ODPOWIEDZ
  • 6 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Kaziaa »
i tylko tydzien. cudne to bedzie. miejscowka wydaje sie byc przyjemna. klimat klimat klimat
mam niestety bariere w postaci pracy w pon o 8 rano, ale nie smiem watpic w swoja odpowiedzialnosc %-D
ogranicze wiec nieco intensywnosc doznan
nie moge sie chyba doczekac :-)
We've got to live, no matter how many skies have fallen.
  • 200 / 1 / 0
Zgadza się - klimat jest genialny. Dość kwasowy... wiele by opowiadać. Sporo ciekawych zabawek pod ręką. Brak jazdowiczów (czasem miejscowi ze wsi, ale tak zszokowani "zjawiskiem", że niezdolni do reakcji).
Wyobraźcie sobie na łące 9 soundsystemów grzejących tekno, przyroda, pozytywni ludzie (cała Europa), zero buraków (a jak jakiś się trafi, to zdominowany), suplementy.

Hydek, będziesz miał jakiś znak rozpoznawczy, to sobie o atomach pogadamy?
Mnie już również z laci wyrywa.
  • 183 / 7 / 0
ostatnio sie zastanawialem o miejsciowych.

pomyslcie - mieszkacie w takiej 100 osobowej wiosce 'zakrzowek szlachecki' czy inne zagorzyce. mieszkacie tam 60 lat w ciszy, w telewizji tylko jedynka i dwojka. macie jeden sklep i wszedzie las.

nagle ...
ni stad ni zowad zjedza sie masa zagranicznych ciezarowek z zupelnie dziwnie wygladajacymi ludzmi, troche jak z blade runnera. rozstawiaja oszalamiajaco wielkie glosniki i zaczynaja puszczac niesamowicie dziwna muzyke, torche jak odglosy tartaku, ale przy tym niesamowicie glosno. graja to przez kilka dni non stop, dzien noc z kilkunastu glosnikow jednoczesnie... dziwnie przy tym tanczac.
pod koniec rozjedzaja sie kazdy w swoja strone.
i do konca zycia prawdopodobnie nikt z zakrzowka nie bedzie wiedzial o co chodzilo w ten pamietny weekend i co sie tak wlasciwie wydarzylo bo ani nikt ich nie zapowiadal, ani trudno cokolwiek o nich napisac... ich zycie juz nigdy nie bedzie takie samo...

:-)
to musi byc naprawde niezly wjazd na psyche hehe

a znajk rozpoznawczy bede mial czerwonawy rower, chetnie sie z toba napierdole ghb ;-)
Uwaga! Użytkownik h3452435 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 200 / 1 / 0
Miałem dokładnie taką samą rozkminę leżąc na kwasie i oglądając reakcję miejscowych, stojących przy barierkach. Ta konsternacja... Hehe. Potem wczułem się w rolę kosmity, ale o tym innym razem.

Rok temu jeździł skwaszony jakiś typ na czerwonym rowerku. Potem spadł mu łańcuch i nie potrafił go założyć. Ryczał ze śmiechu i pobiegł do lasu.

W tym roku miejscówka się zmienia. Możemy się umówić pod dębem, gdzieś na środku pola (podobno jest takowy), powiedzmy o 20, jak się nie uda to o 22 w piątek.

Z ghb nie miałem przyjemności. Ja będę miał ze sobą wolną porcję Sombrero (takie meksykańskie kapelusze).

Odezwij się na zasmiechany.kapelutek (na) gmail.com.
  • 11 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kaz »
moze by sie wybrac...
w jaki sposob moge sie wywiedziec jakies info dokladniejsze?
nie wiem.
ODPOWIEDZ
Newsy
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.

Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych

Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.

Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?

Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.