Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 83 / 2 / 0
No faktycznie czasem mówiłem "dobre gówno", no ale nie w kontekście haszu, tylko jakiejkolwiek substancji :P. Grzybiarz wysnułeś całkiem prawdopodobną teorię :D.
'gdy wchodzę na scenę mam synu charyzmę i klasę, a ty możesz grać za bramką i plexi glass'em!'
hustlin'
  • 8 / / 0
Nieprzeczytany post autor: waldziu »
gówno to norma
Uwaga! Użytkownik waldziu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 352 / 97 / 0
Nieprzeczytany post autor: TenTyp »
ja pierdole, naprawdę porażacie. Ten słowniczek na stronie policji jest poskładany z określeń pozbieranych z całej polski na przestrzeni kilku lat. Co doskonale widać na przykładzie postów, to co dla jednych jest smieszne, dla innych normalne. Różne miasta, różne województwa, różne dzielnice nawet mają swoje określenia. Na moje pieski odjebały kawał nie najgorszej roboty. A to, że dla niektórych nazwa jazzik jest zabawna, nie znaczy ze inni tak nie mówią. Strzeżcie sie. To nie jest reguła, że policja jest głupsza od tych co ściga, a patrząc po postach wyżej, rzekłbym że to wyjątek. over
Zwierzęta i ludzie może nie są podobni
Ale w jednej sprawie są na pewno zgodni
Że trzeba mieć miejsce w którym można się rozjebać
Ostro zabalować a później wszystko sprzedać
  • 749 / 5 / 0
kto mowi na hasz gówno?
No właśnie ja też nie wiem i nigdy tego nie zrozumiem. Nigdy też tak nie powiem na zielone.
Gówno to mógłbym ewentualnie powiedzieć na jakiś proszek, albo coś co chujowo klepie. Wiecie, coś po czym trąbka Was rozczarowała, nie spełniła Waszych oczekiwań.
Różne miasta, różne województwa, różne dzielnice...
...różne dialekty.
I'm broken.
  • 352 / 97 / 0
Nieprzeczytany post autor: TenTyp »
no dokladnie. a pieski to spisują, i dla nich dobrze. to nie jest głupie.
Zwierzęta i ludzie może nie są podobni
Ale w jednej sprawie są na pewno zgodni
Że trzeba mieć miejsce w którym można się rozjebać
Ostro zabalować a później wszystko sprzedać
  • 729 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: no1 »
rozkinaja i slowniki pisza

i jak tu teraz zagrypsic zeby paly se niepoukladaly
idziesz kmisz blety a oni cie do karety na przetrzepke
lodolamacz podbija pod bramowe i rytka
paloca dobze zkitrana oby nie na dolek
puszczaj jarmy zapominamy za zle im mamy
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 10 / 5 / 0

rozkinaja i slowniki pisza

i jak tu teraz zagrypsic zeby paly se niepoukladaly

idziesz kmisz blety a oni cie do karety na przetrzepke

lodolamacz podbija pod bramowe i rytka

paloca dobze zkitrana oby nie na dolek

puszczaj jarmy zapominamy za zle im mamy
Ma ktoś jakiś translator do tego języka?
Uwaga! Użytkownik Bąk_Śmierdziel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 77 / 1 / 0
tehacek pisze:
nie ma zadnego okreslenia na dexa, mozna z tego wnioskowac ze policja jeszcze nie zostala uczulona na deksiarzy.
Mojemu kumplowi po wpierdoleniu mandatu chciały psy jeszcze wkręcić, że był "naćpany Acodinem". Więc chyba wiedzą. Albo on mnie wkręca, bo zjarany wtedy był...
Uwaga! Użytkownik K.K.Baczyński nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 438 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: kwik763 »
Mała część z tego w sumie prawdziwa ale reszta? Może w innych rejonach polski są takie określenia choć nie sądzę ;] Nie mam pojęcia z jakiego huja oni takie nazwy biorą :nuts: Gratulacje dla autora tego słowniczka oraz gratulacje za ciekawą wyobraźnie :-D
777 - nowy, lepszy Szatan.

Czemu MDMA jest tak trudno dostępne? Przecież zarobiliby na tym kupę kasy...
  • 58 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: jesz »
trzy
dwa
jeden
..
STARababa! haa
Uwaga! Użytkownik jesz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Duda: prezydent nie może mieć nałogów, które wpływają na jego świadomość

Zwierzchnik sił zbrojnych nie może mieć nałogów, które powodują, że nie w pełni świadomie będzie podejmował decyzje w najważniejszych sprawach - powiedział w poniedziałek prezydent Andrzej Duda. Dodał, że całkiem byłoby rozsądne, gdyby rzeczywiście taka kwestia była sprawdzana.

Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.

Ksiądz podejrzany o posiadanie mefedronu. Prokuratura prowadzi dochodzenie

Prokuratura Rejonowa w Grodzisku Mazowieckim nadzoruje postępowanie wobec księdza z Archidiecezji Warszawskiej. Duchowny usłyszał zarzuty posiadania mefedronu i jego nieodpłatnego udzielenia innej osobie.