Dyskusja na temat rodziny roślin (Solanaceae) z rzędu psiankowców.
ODPOWIEDZ
  • 3649 / 998 / 2
Mam dwa pytanka:

1. Ile liścia muszę zjeść, aby mieć pewne osiągnięcie świadomego snu?

2. Które z tych leków wchodzą w interakcję a Atropa belladona?
- escitalopram,
- lorazepam,
- lamotrygina
Gdy możesz być kim chcesz. Bądź sobą. No chyba, że możesz być Son Goku, wtedy zawsze bądź Son Goku.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
  • 2429 / 582 / 155
Zabawiłam się parę razy z belladonną, ale było to w celu uzyskania pobudzenia i śmiechawy (oraz późniejszych świadomych snów). Jadłam po dwie jagódki. Ale atropina ma cholernie niskie dawki śmiertelne, więc już się w to nie bawię i innym też nie radzę.

Efekty - stymulacja, przypływ śmiechu, taki przyjemny rodzaj zawrotów głowy, gonitwa myśli, po ustąpieniu działania (jak poszłam spać) bardzo wyraziste sny.

Skutki uboczne - suchość w ustach (praktycznie zero śliny, piłam cały czas, bo całą jamę ustną i gardło miałam wysuszoną) i bolesny światłowstręt, każde najmniejsze światło mnie raziło.
Uwaga! Użytkownik taurinnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Jaka cena za tą wilczą jagodę jaki cennik?
  • 2532 / 602 / 0
Nikt tego nie sprzedaje XD
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 837 / 254 / 0
Ceną jest twój umysł
23 października 2020Dualizm22 pisze:
CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
:halu:
  • 10 / 3 / 0
Jeśli kogoś nadal interesuje temat wilczej jagody jako zastosowanie jej na sny. (TR nie mój)

https://neurogroove.info/trip/wilcza-ja ... -ziele-snu
  • 272 / 25 / 0
A ja słyszałem kiedyś o kimś kto to walił w sporych ilościach. Często był widziay ze sprzętem. Robił sobie roztwór we dużej ilości DHMO, i jakoś udało mu się to bezpiecznie dawkować, co i tak jest niebezpieczne patrząc na losową aktywność, i czas działania
ehee
Pij eter, będziesz wielki
  • 88 / 7 / 0
Moklobemid albo pregabalina wchodzi w interakcje z tym jakże wspaniałym dragiem? (Wspaniałym bo darmowym a jak wszyscy wiemy gratis to uczciwa cena)
Uwaga! Użytkownik Xanny777 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2990 / 1646 / 35
Będzie problem tam jest koktajl alkaloidów jesteście nie wtajemniczeni w arkany zielarstwa babes
Uwaga! Użytkownik AnnaS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 88 / 7 / 0
No to właśnie chcemy poczynić pierwsze małe kroki ku wtajemniczeniu jedząc wilcze jagody 🙃
Uwaga! Użytkownik Xanny777 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.

Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia

Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.