Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 2877 / 266 / 0
w Polsce to się chyba zaczęło od Spice'ów do palenia, gdzie na początku myślano, że to naturalna mieszanka xd 2007/2008 bodajże
  • 483 / 67 / 0
Spice Gold, przed delegalem, z neta
najlepsza euforia w życiu (pierwsze palenie zabiło chęci do zaprzestania śmiania się na cały dziób),
działanie z ponad 5 godzin! beki z zamulonego kuzyna
(pierwsze godziny z kuzynem do "rozpuku", to jest zgięcie w pół i beka - tak przez 30 minut prawie
możecie mnie z(a)b(i)ć
Przez przypadki?
Szpondzicie?
Szpońcicie
Szpondździcie
Szpondzijcię
szeszele
Szpoń ć i dziel(l) :heart:
demiurgia
posuń się Iwan
J/O(n)?
MiCHoł
m.i.on
energia, praca, materia, czas
tylko dobre rzeczy, misia, Odyseuszu, o mi?
  • 398 / 24 / 0
Spice dzialal 3 dni - godzina fazy, potem 3 dni leb bolal. przez cala ere jak byly otwarte sklepy z dopami to moze ze 2 razy tam zajrzalem. z rc zaczalem miec doczynienia jakos chyba po delegalziacji meferdronu, bralem najlepszej jakosci odczynniki od [n.sklepów].
Ostatnio zmieniony 26 września 2016 przez surveilled, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: usunięto nieregulaminową treść
Uwaga! Użytkownik ggyo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 692 / 70 / 0
Dla mnie przygoda z RC zaczela sie od poczestowania mnie przez kolege "krysztalem". Wyobrazcie sobie co musial poczuc zdepresowany czlowiek po pierwszym zazyciu 3mmc. Myslalem ze znalazlem swietego graala na swoje problemy. Niestety bylem w bledzie :c . O tym zreszta, ze ten krysztal to 3mmc dowiedzialem sie gdy zaczalem dociekac - czyli po tym jak nikt nie potrafil mi powiedziec czym tak naprawde ten krysztal jest. Pozniej gdy trafilem tutaj to juz poszlo z gorki... pamietam ze pierwszyn vendorem od ktorego zamawialem byl [n.sklepu], bralem oczywiscie metafedron.
Ostatnio zmieniony 26 września 2016 przez surveilled, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: usunięto nieregulaminową treść
BKiHKAL - Beta Ketones I Have Known And Loved: Fuck You α-PVP %-D
  • 1344 / 145 / 8
rc to sama chemia. może mieć wpływ nawet na kod genetyczny, nie mówiąc o nasieniu. nasze dzieci to odczują a organizm poinformuje za pare lat. rc to robienie z siebie predatora.
ale dostęp do chemikaliów psychoaktywnych przez internet w rozsądnych cenach to opcja wysokich lotów wiadomo.
stimy to badziewie :kotz:
Używaj @cbsz jeżeli chcesz bym odpisał

"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
  • 761 / 13 / 0
Pokolenie RC zaczęło się w 2008 roku kiedy w Łodzi otworzono pierwszą stacjonarkę. Wcześniej była jedna strona o znanym adresie. Potem zaczęły się delegalizacje BZP i zaczęły pojawiac nowe substytuty. Prawdziwą erę RC zakończyła delegalizacja 1 lipca 2015.

Obecnie to ZSNS- Związki Syntezowane Na Siłę :)
Uwaga! Użytkownik nieobgryzampaznokci nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 123 / 5 / 0
Dopsowe podejrzane ziółka i mój pierwszy mahomet, nie mam pojęcia kiedy do to było - 2010/11? Fajne czasy.
Uwaga! Użytkownik patchouli nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3442 / 715 / 9
Hehe, nie wiem czy pamiętacie akcje jak Smartszop zrobił promocję, że puste pudełka w jakiejś tam ilości można było wymieniać na kolejne paki maczany czy tam procha. Kurde dobrze, przynajmniej ktoś wysprzątał z tego miasto bo walało się wszędzie od zajebania tych kartoników.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 423 / 12 / 0
Kiedyś były fajne rcki a te obecne to jak ktoś wyżej napisał substancje robione na siłę. Już nigdy nie będzie drugiego legalnego mefedronu, 3mmc, 4hometa czy 4acodmt, 5mapb itd, niestety to już koniec RC...
  • 519 / 47 / 0
Nie na siłę,tylko żeby wyłudzać hajs.Kiedyś lepiej działał np taki mefodron i dłużej.Nie ma co nawet przyrównywać do współczesnych sortów.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.