Najprostsze substancje odurzające, m.in. eter dietylowy i podtlenek azotu (N2O).
Więcej informacji: Inhalanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 619 / 45 / 0
Tak jak powiedzieli wyżej - balony zostały stworzone do mixu z psychodelikami i MDMA.
Robienie ich na trzeźwo nie pokazuje nawet 1% tego co się dzieje np. Przy candyflipie + balonie.

Serio, takiego wygięcia mózgu nie daje nic :D
  • 171 / 25 / 0
Wiem wiem Panowie, ale cóż. Lubie testować wszelkie mixy. Te synergiczne jak i odwrotnie.
Skłonny będę stestować kiedyś MDA+N2O skoro MDMA daje dobre wyniki w tym mixie.
Podejrzewam, że tymbardziej się nie zawiodę.
Uwaga! Użytkownik Sk4Zii nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
Trochę ich przejadłem od ostatniego posta który tu wrzuciłem i muszę przyznać że na czysto może i jest w miarę przyjemnie ale nawet po spaleniu niewielkiej ilości zielonego np. jakieś wiaderko efekt jest astronomicznie potęgowany i dochodzi się do wniosku że N2O solo daje znikome efekty. Moje ulubione combo na ten moment to jakiś czteropak + dobre spalenie się przed nitro seansem. Trzeba tylko uważać z ilością alko, ponieważ można się spotkać z ciężkim przymuleniem. Nie miałem niestety okazji próbować z żadnym sajko a z tego co czytałem to najlepszy mix.
  • 2394 / 653 / 0
to jest znane jak gaz rozweselający ?? Co ludzie na filmikach z yt walą to z balonów a potem nie mogą powstrzymać śmiechu. Czy mówię o innej substancji ??
  • 371 / 55 / 0
^ tak jak podpowiada Ci hyper :P
Uwaga! Użytkownik 4002 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 50 / 6 / 0
Postanowiłem zainwestować w syfon z ciekawości, szczególnie że trafiłem na świetna okazje 300 nabojów w cenie, uwaga, tylko. 169 zł %-D powiem wam, ze nie ma porównanie z crackerem. Przy crackerze traci się strasznie dużo gazu.

W każdym razie - przy około 25 baloniku pod rząd zaczyna się ostro jebać w główce. U mnie weszła potężna derealizacja, zmotanie i ogólny nieogar. Strasznie uzależniające, ale do pewnego stopnia, bo później od razu łapie swego rodzaju moralniak i zaczynają się nudności. Świetne jest do miksów praktycznie ze wszystkim, ale samemu tez daje rade, grunt to trzymać w płucach tyle ile się da, ale chciałbym ostrzec użytkowników balonów - można się zatracić w inhalowaniu z i do balonika, gdyby nie mój „tripsitter” który wyrwał mi balon z ust po około 2 minutach ciągłego inhalowania się z i do balona, to pewnie byłoby nieciekawie z powodu niedotlenienia. Na szczęście nie nadaje się to do ćpania na codzień bo po prostu robi się w głowie za duży młyn i w pewnym momencie człowiek się upośledza no i na szczęście koszt tez odstrasza.
Ja po zrobieniu 50 balonów jednego wieczora na następny dzień czułem się jakbym stracił kilkadziesiąt punktów IQ, ogromny brain fog.
  • 577 / 177 / 0
@foliage
Jak się niby traci gaz przy crackerze? No chyba że chodzi ci właśnie o branie kilkudziesięciu balonów i nieogarnianie jak się poprawnie używa crackera przez za duże odklejenie %-D .

Najwięcej ile brałem pod rząd to 5 baloników (czyli 10 naboi), brane co mniej więcej 5 minut. Z każdym kolejnym byłem coraz bardziej "wyciszony" i chciałem jeszcze większego wyciszenia, ale bałem się że przy 6 baloniku po prostu przestanę oddychać. Uczucie oddechu było ostatnią rzeczą która zaburzała mi moje zen-wyciszenie, ale uznałem że nie chcę osiągnąć tak mocnego zen, jeśli musiałbym się przez to niedotlenić.
użyj innego podpisu, ten rozwala stronę - Administratorzy Hyperreal.info.
  • 50 / 6 / 0
Mój cracker wyraźnie przepuszczał troszeczkę gazu na gwincie, ale możliwe ze był wadliwy. Nie wiem bo miałem tylko jeden, w każdym razie baloniki z syfonu u mnie są zdecydowanie większe niż z crackera.
  • 577 / 177 / 0
A no tak, mój błąd. Zapomniałem że tak mają, bo swój od razu uszczelniłem :korposzczur: . Wystarczy odpowiednio owinąć gwint taśmą izolacyjną. Do tego jeszcze można owinąć nakrętkę (czy jak by to nazwać) z zewnątrz po to żeby łatwiej było ją trzymać jak robi się zimna.
użyj innego podpisu, ten rozwala stronę - Administratorzy Hyperreal.info.
  • 1147 / 227 / 7
22 lipca 2021foliage pisze:
W każdym razie - przy około 25 baloniku pod rząd zaczyna się ostro jebać w główce. U mnie weszła potężna derealizacja, zmotanie i ogólny nieogar. Strasznie uzależniające, ale do pewnego stopnia, bo później od razu łapie swego rodzaju moralniak i zaczynają się nudności.
Możesz spróbować sposobu niekarającego ale wymaga silnej woli: post3077656.html#p3077656
Ja po zrobieniu 50 balonów jednego wieczora na następny dzień czułem się jakbym stracił kilkadziesiąt punktów IQ, ogromny brain fog.
Biorąc pod uwagę że N2O jest wykorzystywany z medycynie i po użyciu człowiek wraca do trzeźwości w ciągu godziny, wydaje mi się to dziwne, może jest bardziej skutkiem niedotlenienia?
Życie to trip, więc dbaj o set&setting.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."