Dział poświęcony zapytaniom użytkowników wobec ich spraw bieżących.
ODPOWIEDZ
  • 82 / / 0
Witam, dziś po przyjściu ze szkółki padł text "kupiłaś już test" ? Wkurzam moją mame za to że chce mi robić jakieś testy oraz za podejrzenia... ale dziś oświadczyła że wie o b. daaaaaaaaawnym kupnie amfetaminy za 35 zyla... którego nie zrobiłem i tak ! Później zawsze jakoś nawiązuje do bliskiej sprawy i padł txt "Wiesz że działają organizacje co wyłapują na gadu-gadu, w telefonii itp. przeciw dilerom, pedofilom itd.", otóż normalnie o gg by nie wspomnioała co mnie martwi ! Jedyne możliwości to że poprosiła o moje IP i jakoś znalazła moje posty z [H], druga że się umówiłem z dilerem wtedy przez gg ! A nic jej kompletnie nic nie mówiłem o 35 zł za amfetmine ! Wyłudziłem tylko (choć nie wiem czy na serio) że ktoś do niej zadzwonił itp. !

Nowe info wyludziłem - tel. od policji przed Św. (umawiałem się trochę po świętach) !

Radze zmienić dostęp do forum, nazw użytkwników, danych itp. tylko dla zalogowanych !
Ostatnio zmieniony 12 marca 2007 przez Rudy, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik Rudy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 13 / / 0
dlatego ja:
po pierwsze: nie zalatwiam takich spraw przez gg ani smsy, chyba ze musze, ale wtedy i tak uzywam takiej nomenklatury ze nikt by sie nie scial o co chodzi, a nawet jesli by podejrzewali, to i tak mi nie udowodnia. "kto byl ten wie" :D

po drugie: regularnie kasuje archiwum gadu. Rozmowy z fumflami jak to sie zmachalem wczoraj (na treningu ;) ) moga poswiadczyc przeciwko mnie i kumplom (tak mi sie wydaje, ale i tak wole dzialac "prewencyjnie").

po trzecie: nie chwale sie osobom postronnym moim "hobby", nie robie tego zeby byc fajnym i zeby inni wiedzieli, wiec wiedziec nie musza.

po czwarte: ograniczone zaufanie w stosunku do wszystkich poza blizszymi przyjaciolmi.

no i jeszcze kilka innych sposobow i jakos to sie kreci dobrych kilka lat bez problemow.

A co do gg, to kasuje, gdyz z tego co mi wiadomo, jak kogos lapia, to prawie zawsze wjazd na chate, jak nic nie znajda to zabieraja kompa i wtedy dupa :)

cos mam wrazenie ze nie na temat, ale musialem sie uzewnetrznic :) jakis taki zmachany jestem :D

a generalnie to ja nie wiem, sie nie znam, bo wlasciwie nie pale, troche, troszeczke, na nie wielka skale.
Ostatnio zmieniony 13 marca 2007 przez UapZBongaDym, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 884 / 31 / 0
- Zadajesz idiotyczne pytania ile sobie zajebać fety na początek, mimo że całe forum zdecydowanie odradza jakiekolwiek przygody z tym narkotykiem; dla mnie wszyscy, którzy są czytelnikami talk.hyperreal, a mimo to mają w planach amfetaminę, to żałosne, niedojrzałe dzieci, niegodne dostępu do swobodnego przepływu informacji;
- Prosisz żeby ktoś Ci wysłał o skan recepty LOL litości :nuts:
- Jesteś kolejnym nadzwyczajnym przypadkiem rzekomej niecodziennej intoksykacji DXM zakończonej wizytą w szpitalu, bo 'byłeś rozkojarzony' po 13 tabletkach;
- Nawet baba w aptece nie chciała Ci sprzedać acodinu 'bo młodo wyglądasz', człowieku ILE TY MASZ LAT, dziesięć, dwanaście? W zasadzie twój skromny zasób słownictwa doskonale świadczy o tym, że ledwo dostałeś się do gimnazjum;
- Pytasz się na 'ile to 100g proszku', ciekawe jak Ci pójdzie egzamin gimnazjalny, skoro nie jesteś w stanie rozkminić dlaczego kilogram puchu i kilogram żelaza to tyle samo;
- Notoryczne pytania typu 'czy ktoś się skapnie'...
- Do tego wszystkiego bez przerwy jebiesz bzdury o tabace jako 'szlachetnym tytoniu'; co Ty możesz wiedzieć o szlachetności, dzieciaku? Czujesz się przez to doroślejszy?
- Na koniec dajesz taki popis, dając się oszukać przez własną matkę.
Rudy pisze:
Radze zmienić dostęp do forum, nazw użytkwników, danych itp. tylko dla zalogowanych !
Serdecznie dziękuję za radę. Faktycznie, przecież rejestracja i logowanie to bariera nie przejścia, muszę o tym pomyśleć :cheesy: A ja Tobie radzę darować sobie przygody z narkotykami, to nie zabawki dla dzieci w Twoim wieku. Właściwie, chcesz to sobie ćpaj, ale nie wypisuj więcej tutaj swoich farmazonów. Mam dosyć Ciebie i Twoich upośledzonych postów. Zresztą, nie tylko twoich. Miałem być na tym forum mecenasem poziomu, dlatego zostawiam Ci miejsce na przyznanie się do winy i przeprosiny, a potem będziemy musieli się pożegnać.
Dobranoc.
Uwaga! Użytkownik Night Garden nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 84 / 8 / 0
Night Garden dobrze prawi, dać mu piwa !
  • 219 / 4 / 0
Nooo wygarnąłeś mu i prawidłowo ;/ gość jest typowy niedorozwój.
"Próżnoś repliki się spodziewał
Nie dam ci prztyczka ani klapsa
Nie powiem nawet 'pies cię jebał'
Bo to mezalians byłby dla psa"
  • 22 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: zabity »
przy odrobinie wiedzy wiekszosc ludzi moze wam czytac archirum gg i sledzic aktualne rozmowy na gg
przy jeszcze jednej malej odrobinie wiedzy mozna czytac sms'y
przy odrobinie wiedzy takiej jzu duzej mozna by bylo nawet podsluchiwac telefony

policja?... kryminalna lamac i podsluchiwac wam zdalnie gg nie moze
kompy czasami zawijaja (ostatnio u mnie w miescie byla akcja wpadali do domow z nakazem zabierali przypadkowym osobom kompy jesli widzieli windowsa i sprawdzali co masz na dysku walili kary za kopie MS'shit'u piosenki i filmy jak...) ale racej "podsluchiwac" zdalnie gg nie moga

co do telefonow moga i robia ze zgoda operatora ktory im udestepnia dane
to tylko jak maja jakies podejzenia =) totalna wtopa dla nieuwazajacych na wlasne... szczescie ;D

a ze mama dzieciakowi zrobi przypal i jazde ?
buaahahahahaaaaaa nie wiedzialem ze sa jeszcze wieksze turbo down'y niz moji znajomi <lol2>
Uwaga! Użytkownik zabity nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1071 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: newbe »
Night Garden dobrze prawi, dać mu piwa !
i nie tylko :) mądry gosc

Rudy, tak jak Ci pisalem wczesniej - musisz skumac podstawowe prawa panujące na hypciu ;)
i nie wyzywac ludzi to po primo;] hyperreal to szanujaca sie rodzina :heart: :-)
The World Needs Truthfulness, Compassion, and Forbearance
  • 440 / 4 / 0
.
Ostatnio zmieniony 17 kwietnia 2008 przez Zielone Karty, łącznie zmieniany 1 raz.
Wskoczcie do klozetu i stańcie na głowie
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
  • 36 / 1 / 0
I pRzez Takie Dzieci Właśnie kurczy się ilośĆ plejsów do palenia i wogle wszystko sie jebie bo 14 laty sie biora za to za co nie powinny ;>(nie to zebym ja mial inicjacje w duzo starszym wieku:P ) ale zaczyna sie od fifki a konczy na scierce....a pozniej roznie....Dobrze zostało mu pojechane :D
JebaĆ PoLIcJE TYlkO BóG MoŻe NaS SądziĆ <>LEGALIZE IT<>"-Powiedz Nam Palisz Marichuane? - Nieee!! Oni na to  -A to ciekawe mamy tu zeznanie z którego wynika że kłamiesz a za fałszywe zeznanie 3 lata dostaniesz. Więc może zdanie zmienisz kilka nazwisk wymienisz? "
  • 82 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Rudy »
Ty... hihi żartuje... pogwałciłem tylko pare "praw" z drugiego posta... wy jakoś mnie nie szanujecie to jak ja mam was :nuts: ? Dobra fakt z tą głupią debilną fetą to była pała... już nie zadaje takich pytań ! I pszepraszam za to ! Przyjęte ? A co do "kazania" NIGH GARDEN'a... agresywny jesteś :scared:

Co do posta wyżej - no comment... jechać to ty kolegów możesz pod blokowiskiem z piwem w ręku bo ja takiego społeczeństwa NIE LUBIE I OMIJAM !
Ostatnio zmieniony 13 marca 2007 przez Rudy, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Rudy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.

Narcos Holandia. Rekordowa liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych

O ponad 10 proc. wzrosła liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych – informuje holenderska policja. W 2024 r. wyeliminowano aż 167 takich przybytków. Dla porównania w Polsce w tym samym roku odkryto 85 przestępczych laboratoriów. Wzrasta też liczba składowisk nielegalnych odpadów po produkcji narkotyków, zagrażających środowisku.

"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.